Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi Survivor’ı bu sefer alt etti! Kuzey Yıldızı ve Sen Çal Kapımı reyting bereketi yaşadı!

Gönül Dağı dizisi Survivor’ı bu sefer alt etti! Kuzey Yıldızı ve Sen Çal Kapımı reyting bereketi yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile ekranlara gelen tv8’in fenomen yarışma programı Survivor 2021, TRT1’in Gönül Dağı dizisinin elinden birincilikleri almıştı. Ancak bu hafta işler değişti. Dizi, rakibini de geçmeyi başararak tüm kategorilerde yeniden birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı.

Berk Atan ve Gülsim Ali ilhan’ın başrolünde yer aldığı dizinin hem eğlenceli hem de duygusal sahneleri izleyicileri fazlasıyla etkiliyor. Ruhi Sarı’nın Fikret karakteri ile katıldığı 12. bölümün finalinde Sefer’in Zahide’ye kavuşma hayalinin suya düşmesi izleyicileri fazlasıyla kızdırmıştı. Fikret karakterinin gelişiyle Sefer, yine sevdası ile baş başa kaldı. Tabii bu sahneler izleyicilerden de tepki gördü ama dizi günü birinci sırada kapatmasını bildi.

8-9 oranlarında ve tüm kategorilerde başarılı sonuçlara imza atan Gönül Dağı’nın Survivor’ın ateşinin düşmesi ile yeniden birinciliğe yükselmesi de önemli bir gelişme olarak kayıtlara geçti. Dün akşam ayrıca Show TV ekranında Kuzey Yıldızı dizisi adına da bereketli bir gündü.

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başrollerinde yer aldığı Kuzey Yıldızı dizisinin 47. bölümü totalde çok 6’lı oranlarla çok iyi sonuçlar almaya devam ediyor. AB grubunda bir hayli düşük kalan dizi, ABC1’de ise gayet iyi durumda bulunuyor. Bu haftanın Kuzey Yıldızı için bereketli geçtiğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Gönül Dağı dizisi Survivor'ı bu sefer alt ettii! Kuzey Yıldızı ve Sen Çal Kapımı reyting bereketi yaşadı! 1

Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Sen Çal Kapımı dizisinde ise kasvetli ortamdan çıkıp da aşkın ve eğlencenin hakim olması ile birlikte izleyicilerin yeniden ekran döndüğünü gördük… Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 27. bölümünde geçen haftaya göre reytinglerin yükseliş sergilemesi önemli bir artı oldu.

Ancak hala 5’li oranların altında ilerleyen Sen Çal Kapımı, ilerleyen haftalarda daha da iyi sonuçlar alacaktır.

İşte 16 Ocak Cumartesi günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Gönül Dağı dizisi Survivor'ı bu sefer alt ettii! Kuzey Yıldızı ve Sen Çal Kapımı reyting bereketi yaşadı! 2