Ana sayfa Sosyal Medya Ekin Mert Daymaz sosyal medyada yanlış anlaşılma sonucu linç edildi!

Ekin Mert Daymaz sosyal medyada yanlış anlaşılma sonucu linç edildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 2014 yılında Not Defteri isimli dizi projesi ile ekranlarda yer almaya başlayan Ekin Mert Daymaz, 1 yıllık modellik geçmişinden sonra oyunculuk mesleğine adım attı. Şimdiye kadar farklı projelerde rol alan ve dikkat çeken genç oyuncular arasında yer alan Daymaz, 2021 yılında ise Savaşçı dizisinin yenilenen kadrosunda yerini aldı. Yakında dizinin 5. sezonu ile Ekin Mert Daymaz’ı da asker üniforması ile dağlarda göreceksiniz.

Ünlü oyuncu katıldığı youtube sohbet programında sosyal medyada kendisi hakkında yaşanan ve çok rahatsız olduğu bir durumu açıkladı. Fırat Kalkalı harekatının yapıldığı dönemde bir röportaj sırasında askerlikle ilgili anısını anlatan oyuncu, yanlış anlaşıldığını ve gördüğü tepkiye de çok üzüldüğünü söyledi.

Aradan geçen uzun zaman sonra bu konuyu yeniden açarak içini döken Daymaz, kendisine yapılan ağır eleştirilere o dönemde cevap verememişti. İşte Ekin Mert Daymaz’ın kendi anlatımı ile yaşanan olay ve bu konuyla ilgili hissettikleri:

“Canımı sıkan bir olay olmuştu. Onu anlatmak istiyorum. Çünkü o dönemde konuşmamıştım konu hakkında. Askerlikle alakalı bir haberimden sonra kötü yorumlar almıştım. Bir magazinci arkadaşla Nişantaşı’nda karşılaştık, ayaküstü sohbet ettik. Nasıl geçtiğini sordu, ben de anlattım. Hatta esprisine koğuştaki horlama klasiğine atıfta bulunup ‘İlk iki gün uyuyamadım’ dedim. Ki ben hayatımdaki hiçbir şeyden şikâyetçi olmam. Her yerde uyuyabilirim. Bu olaydan sonra benim söylediğim cümlelerden ‘Ben uyuyamadım’ lafını alıp servis etmişler.

O dönemde de Fırat Kalkanı Operasyonu vardı. Birçok şehit vermiştik. Tam bu durumun üzerine böyle bir haber çıkınca insanların çok ağır tepkileri oldu. Ben ortaokulda tüm askeri lise sınavlarına girmiş bir insanım. Kazanamadım. Ama asker olmaktı hayalim. Bu algıyı düzeltmek istiyorum. Bu haberi ses getirmek için yapmışlar ama karşı tarafı hiç düşünmemişler.

Bu durum beni çok üzdü. Herkesin kırmızı çizgisi vardır. Ailene, vatanına bir şey söylenirse tutamazsın kendini. Sosyal medyada da linç etmeyi seven bir kitle vardır ya. Küçük bir şey ararlar. Bu konuda da beni dinlemeden linç ettiler. Ona üzüldüm.”