Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi, Türk dizi tarihine adını altın harflerle yazdırmaya devam ediyor!

Gönül Dağı dizisi, Türk dizi tarihine adını altın harflerle yazdırmaya devam ediyor!

tarafından ker_def

4. Sezona izlenme rekorlarıyla giren ve başarı grafiğini sürekli artıran TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nın 119. Bölümü de tüm kulvarlarda birinci oldu.

Dizinin 23 Aralık Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarına gelen 119. Bölümü tüm izleyici gruplarında yine çok iyi reytingler elde ederek birinciliği bırakmadı. Dizinin dört sezon boyunca müthiş bir izleyici ilgisi ile karşılaşması Türk dizi tarihi adına da önemli bir gelişme olarak gözüküyor. Gönül Dağı projesinin Türk dizi tarihine adını altın harflerle yazdıran bir proje olduğunu söylemek gerekiyor.

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.

Ülkemizin çok önemli sorunlarına parmak basarak, sevgi, saygı, hoşgörü ve geleneksel değerlerimizle harmanlanmış samimi senaryosu ile izleyicileri hem duygulandıran hem de yüzlerindeki eksik etmeyen Gönül Dağı, gençleri girişimcilik konusunda motive etmeye ve onlara rehberlik etmeye devam ediyor.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas, Teoman Gök ve Emel Çokçalışkan kaleme alıyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı dizisi Cumartesi akşamları yayınlanmaya devam ediyor.