Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisi üçüncü sezona gözyaşlarıyla başlayacak!

Gönül Dağı dizisi üçüncü sezona gözyaşlarıyla başlayacak!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran, her hafta reyting rekorları kıran ve başarısını sürekli katlayarak birçok hafta “En çok izlenen dizi” olan Gönül Dağı’nın üçüncü sezon altmış altıncı bölümü 3 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelecek.

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.

Ülkemizin çok önemli sorunlarına parmak basarak, sevgi, saygı, hoşgörü ve geleneksel değerlerimizle harmanlanmış samimi senaryosu ile izleyicileri hem duygulandıran hem de yüzlerindeki eksik etmeyen Gönül Dağı, üçüncü sezonda da gençleri girişimcilik konusunda motive etmeye ve onlara rehberlik etmeye devam edecek.

Gönül Dağı dizisi üçüncü sezona gözyaşlarıyla başlayacak! 7

Gönül Dağı’nın ikinci sezon finalinde Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan’ın hikayeden ayrılması herkesi üzmüştü. Dilek’in ölümünün ardından Berk Atan’ın canlandırdığı Taner için, oğlu ile birlikte yeni bir hayat başlayacak. Gönül Dağı dizisi Dilek’in ölümünün ardından gözyaşı döktürecek ama yeni bir dönem de dizide herkesi heyecanlandıracak. İşte dizinin 65. yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar:

Dilek’in ölümü, bütün kasabayı derinden etkilemiştir. Taner hayatının aşkını kaybetmenin acısıyla kendisini atölyeye kapatmış, Dilek’in yasını tutmaktadır. Diğer yanda bebeğinin ise bir süt anneye ihtiyacı vardır. Zahide ve Cemile sütünü vermek istese de bebek kabul etmemiştir. Bebeğe anne sütü bulabilmek için herkes seferber olur. Sonunda bebeğin kabul edeceği bir süt anne bulabilecekler midir?

Öte yandan Gönül Dağı’ndan taşların düşmesi ve Dilek’in ölümüyle beraber Gedelli kasabası risk altındadır. Valilik kararıyla kasabanın boşaltılması istenir. Kasabalıları zor durumda bırakan bu karar karşısında Taner ve amcaoğulları ne yapacaktır?

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda, Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Sait Seçkin, Güliz Aybay, Öznur Yağcı, Hande Nur Tekin ve Sevilay Gültekin rol alıyor.

Gönül Dağı 3 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…