Ana sayfa Sosyal Medya Seray Kaya yeni dizisine inandı ve hayranlarına Bir Küçük Gün Işığı mesajı yolladı!

Seray Kaya yeni dizisine inandı ve hayranlarına Bir Küçük Gün Işığı mesajı yolladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle buluşacak olan Bir Küçük Gün Işığı dizisi merakla beklenen yapımlardan birisi oldu. Fragmanlarının yayınlanmasının ardından izleyicilerin daha da merak etmeye başladığı dizide Seray Kaya ile Berk Oktay başrollerde yer alıyor.

atv’den yapılan duyuruda Bir Küçük Gün Işığı dizisinin ilk bölümünün 5 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanacağı bildirildi. Böylelikle dizinin yeni sezonda Yasak Elma ve Alparslan dizilerine rakip olacağı da netleşmiş oldu. Seray Kaya ve Berk Oktay çok heyecanlı, ve dizinin ilk bölümünün yayınlanmasını sabırsızlıkla bekliyor.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin çekimlerinin ilk bölümleri İtalya’nın Bologna ve Venedik şehirlerinde gerçekleştirildi. Dizinin ekibi daha sonra İstanbul’a dönerek çekimlere burada devam etti. Geçen sezon Mahkum dizisinin başrolünde yer alan ve sezon finalinden daha önce ayrılan Seray Kaya yeni dizisi ile ilgili yaptığı ilk açıklamada şunları söyledi: “Duygularımız karşılıklı biz de çok heyecanlıyız. Seyircimizle buluşmak için gerçekten gün sayıyoruz.”

Seray Kaya yeni dizisine inandı ve hayranlarına Bir Küçük Gün Işığı mesajı yolladı! 7

Dizinin hikayesinde mutlu bir evlilik yürüten Elif karakterinin, kocasının ani ölümü sonrasında ortaya çıkan sırlar sonucunda hayatının hiç de düşündüğü gibi olmadığı ortaya çıkıyor. Bir kız çocuğunun annesi olarak gözüktüğünü öğrenmesi ile birlikte Elif’in hayatında yepyeni bir dönem başlayacak.

Seray Kaya, dizinin hikayesinin etkileyici olacağından emin. Oyuncu, “İzlediklerinde herkesin kendilerinden bir şey bulacağını, kendi hikayelerinden ortak bir şey bulacağına inanıyorum. Elif’i umarım çok severler. Elif’in yaşadığı her şeyi umarım ortak olurlar ve onunla birlikte bu acıyı paylaşırlar. Çok güzel bir hikaye ile geliyoruz, ekip arkadaşlarımla beraber biz çok inandık” dedi.

Kızı olduğunu kocasının ölümünden sonra öğrenen Elif karakterinin acı dolu hikayesi, büyük sırlarla dolu olacak ve Bir Küçük Gün Işığı dizisi izleyicileri derinden etkileyecek.