Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi üçüncü sezonda final mi yapacak? Berk Atan gelecek için ilk mesajı verdi!

Gönül Dağı dizisi üçüncü sezonda final mi yapacak? Berk Atan gelecek için ilk mesajı verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Cumartesi günleri yayınlanan Gönül Dağı dizisi hem bir aile komedisi hem de dram sahneleriyle de yürekleri yakan bir yapım. Anadolu insanının yaşam tarzını ve geleneklerini gösteren bir hikaye olması noktasında da Gönül Dağı, büyük bir önem taşıyor. Dizinin çok başarılı reytingler alarak birincilikler elde etmesinin altında yatan neden ise, hikayenin sıcaklığında ve gerçekçiliğinde yatıyor.

Anadolu insanının hayata bakışını anlatması, izleyenlerin kendi hayatlarından birçok konuyu dizide bulması ve gerçek hayat ile örtüşen olaylarla birlikte Gönül Dağı dizisi üçüncü sezonda da çok başarılı performanslar ortaya koyuyor. Gülsim Ali İlhan’ın canlandırdığı Dilek karakterinin ikinci sezon finalinde hikayeden ayrılmasının ardından başrolde tek başına kalan Berk Atan, rol arkadaşları Cihat Süvarioğlu ve Semih Ertürk’ün de öne çıktığı üçüncü sezonda çok başarılı işlere imzasını atıyor.

Gönül Dağı dizisi üçüncü sezonda final mi yapacak? Berk Atan gelecek için ilk mesajı verdi! 8

Magazin Gazetecileri Derneği tarafından ‘yılın en iyi aile komedisi dizisi’ seçilen Gönül Dağı, başarısını bir kez daha kanıtladı. Berk Atan da ‘yılın en iyi aile komedisi oyuncusu’ olarak ödüllendirildi.

Oyuncu, bu başarıyı ekip olarak hak ettiklerini belirterek, yine mütevaziliğini sergiledi. Ünlü oyuncu törende yaptığı açıklamada, “Çok mutluyum, çok keyifliyim. Ödül herkes için insanın hoşuna giden bir durum. Sonuçta yaptığımız işin karşılığı, demek ki bir beğeniliyor ve insanlara bir şeyler geçirebiliyoruz” diye konuştu.

Gönül Dağı dizisi üçüncü sezonda final mi yapacak? Berk Atan gelecek için ilk mesajı verdi! 9

Hayatta sahip olduğu en büyük ödülün ailesi olduğunu söyleyerek Gönül Dağı dizisinin hikayesinde verilmek istenen mesajı kendi hayatında da yaşadığını gösteren Berk Atan, bu sözleri ile dünyaya bakışını da anlatmış oldu.

Gönül Dağı dizisinin üçüncü sezonda da reytinglerinin çok iyi olduğunun altını çizen oyuncu, bu sezon sonuna kadar da bu yüksek reytinglerin devam etmesini beklediklerini söyledi.

Berk Atan, “Muhtemelen bu seneyi de aynı şekilde devam ettireceğiz. Artık sonrasına bakacağız” diyerek, Gönül Dağı dizisinin dördüncü sezonu konusunda bilgisinin olmadığını ifade etti.

Oyuncu, “Daha üçüncü sezonun başındayız. Bu sezonu güzel bir şekilde atlatalım, dördüncü, beşinci sezonlara da bakacağız” dedi.

Berk Atan, dizinin hikayesinin ne kadar süreceğini bilmese ve temkinli konuşsa da elde edilen güçlü reytingler ve izleyicilerin bu müthiş ilgisi devam ettiği sürece dizinin yayında kalması sürpriz olmayacaktır.