Ana sayfa Sosyal Medya Senden Daha Güzel dizisi sona eren Burak Çelik bakın şimdi ne yapıyor!..

Senden Daha Güzel dizisi sona eren Burak Çelik bakın şimdi ne yapıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Cemre Baysel ile başrolünde yer aldığı Senden Daha Güzel dizisi sona eren yakışıklı oyuncu Burak Çelik şimdilerde dinleniyor.

Fox TV’de, geçtiğimiz yaz sezonunda başlayan ve  ekranlara hayli iddialı bir giriş yapan Senden Daha Güzel yeni sezonda da devam etme kararı almıştı. Romantik komedilerin ağırlıkta olduğu yaz ekranında beğeni ile izlenen dizi, yeni sezonda yeterli reyting alamayınca 14. bölümü ile final yaptı.

Dizide canlandırdığı ‘Emir Demirhan’ karakteriyle kısa sürede sevilen, zaman zaman da kaslı vücudu çok ön plana çıktığı için eleştirilen oyuncu Burak Çelik şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

Kapadokya’ya giden oyuncu, bölgede geçmişi binlerce yıl öncesine dayanan bir zanaat olan çömlekçilik yaptığı anları instagram hesabında paylaştı. Instagram’da 1.8 milyon takipçisi bulunan oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Burak Çelik, Senden Daha Güzel dizisinin final yapmasının ardından sosyal medyada bir veda paylaşımı yaparak,  “Projede emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Çok güzel insanlar tanıdım bol iyikili bir proje oldu benim için” ifadelerini kullanmıştı.