Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde alınan yeni karar büyük sevince yol açtı!

Gönül Dağı dizisinde alınan yeni karar büyük sevince yol açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizi izleyicileri için üçüncü sezonda yeni bir aşkın heyecanı yoğun bir şekilde yaşanıyor. Cumartesi akşamları TRT1 ekranlarında yeniden izleyicilerle buluşmaya başlayan Gönül Dağı dizisinde, Dilek karakterinin ölümü ile birlikte bir dönem geride kaldı.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın etkileyici partnerliğinin bitmesinin ardından, Gönül Dağı dizi izleyicileri için yeni filizlenen bir aşk üçüncü sezonda çok konuşulacak. Dizinin ilk sezonunda Utku Ateş’in canlandırdığı Serdar karakteri ile Zümre Meğreli’nin canlandırdığı Elif karakterlerinin aşka doğru yürüyüşleri yarım kalmıştı. Serdar karakteri hikayeden ayrılınca Elif, büyük aşkını kaybetmişti. Ancak ikinci sezonda Doktor Kenan’ın hikayeye dahil olması ile birlikte Elif için yeni bir aşk gündeme geldi.

Serkan Kuru’nun canlandırdığı Kenan karakteri dizinin hayranları tarafından kısa sürede kabullenildi ve Elif ile olan yakınlığı da büyük ilgi çekti. Senaristler de ikinci sezon sonlarında aşka doğru ilerleme sergileyince milyonlarca izleyiciyi ekran başında etkileyecek yeni bir aşkın doğuşu ortaya çıktı. Senaristlerin ise bu iki karakter için evlilik hesapları yaptıklarına yönelik işaretler var.

Gönül Dağı dizisinin üçüncü sezonunda Taner ile Dilek aşkının yarıda kalmasının ardından, bu sefer de izleyiciler Kenan ile Elif aşkına sarıldı. Zümre Meğreli kariyerindeki ilk dizide çok iyi bir performans sergileyerek, Elif karakterinin duygularını izleyicilere aktarmayı başardı.

Gönül Dağı dizisinde alınan yeni karar büyük sevince yol açtı! 7

Serkan Kuru da dizinin hikayesine çok yakıştı ve üçüncü sezonun en önemli aşk çıkışı da bu ikiliden geldi… Kenan ile Elif için sosyal medya ortamında büyük bir çılgınlık da başladı. İzleyiciler yaptıkları paylaşımlarla bu iki karakteri öne çıkartıyor ve onların aşka doğru güçlü adımlarından dolayı çok mutlu.

“Gözümüzün önünde büyüdüler” diye mesaj yazan dizi hayranları, Dilek’in ölümünden çok fazla etkilenen ve sürekli kendini suçlayan Kenan’ın haline de üzülüyor.

Kenan, Elif’i de kaybetmekten korkmaktadır ve Ciritçi Abdullah ile çıktığı yolculuktan sonra bir karar alacak. İşte bu kararın Elif’e evlilik teklifi yapmak olduğu düşünülüyor. Dizi hayranları onların evliliğe doğru adım atacaklarına inanıyor ve bu nedenle de sosyal medyada binlerce paylaşım yapıldı. Bir izleyicinin şu yorumu dikkat çekti:

“Allah’ım Elif ve Kenan sonunda evleniyorlar. Biz bu ânı çok bekledik. Bölümü çok merak ediyorum. Bir an önce cumartesi akşamı olmalı. Elif ‘evet’ cevabını hemen yapıştırarak tabii ki. Bu karizmanın yanında ‘hayır’ cevabını veremez.”

Dizinin sıkı takipçileri 10 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 67. yeni bölümü büyük bir heyecan ile beklemeye başladı.