Ana sayfa Sosyal Medya Ahmet Kural hayranları müjde! Oyuncu komedi filmiyle geri dönüyor!..

Ahmet Kural hayranları müjde! Oyuncu komedi filmiyle geri dönüyor!..

tarafından sevda
Ahmet Kural hapse mi giriyor?

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ahmet Kural, uzun yıllar komedi rolleri ile hayranlarının karşısına çıktı. Hem dizilerde hem de sinema filmlerinde izleyenleri güldürmeyi başaran oyuncu, son projesinde ise ters köşe yapıp çok etkili bir dram dizisinde izleyici karşısına çıktı.

Oyuncu, ilk sezonu Bir Zamanlar Kıbrıs olarak  yayınlanan ve ikinci sezonu da Kıbrıs Zafere Doğru ismi ile izleyicilerin karşısına çıkan TRT1 dizisinde başrolde yer aldı. İki sezon boyunca ‘Kemal’ karakteri ile Kıbrıslı Türklerin verdikleri yaşam mücadelesini sergileyen Ahmet Kural, çok başarılı bir performans ortaya koydu.

Bugüne kadar yer aldığı komedi rollerinden sonra oyuncuyu böyle etkili bir dram dizisinde görmek de izleyiciler açısında büyük bir sürpriz oldu. Dizinin finalinden sonra ekranlara ara veren Ahmet Kural, çok yakında yine komedi türünde bir filmle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Ahmet Kural (@ahmtkural)’in paylaştığı bir gönderi

Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği ‘Müjdemi İsterim adlı filmde Ahmet Kural’a Ecem Erkek ve Mehmet Özgür eşlik ediyor.

Yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı’nın yaptığı, senaryosunu ise Olcay Onur Kaya ve Ömer Faruk Yardımcı’nın kaleme aldığı filmin setinden Ahmet Kural’ın yaptığı paylaşım oyuncunun hayranlarını heyecanlandırdı.

Gelecek sinema sezonunun en iddialı yerli yapımlarından biri olacak Müjdemi İsterim, üzerlerine atılan cinayeti çözmek için mecburen işbirliği yapmak zorunda kalan ve kendilerini hiç beklemedikleri bir maceranın ortasında bulan Bulut ve Müjde’nin eğlenceli hikayesini anlatacak. Seyirciye çok özlediği sınırsız kahkahayı vadeden Müjdemi İsterim’in 18 Kasım’da vizyona gireceği açıklandı.