Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde beklenen büyük değişim nihayet gerçekleşiyor!

Gönül Dağı dizisinde beklenen büyük değişim nihayet gerçekleşiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Basında yer alan haberlere bakılır ise Gönül Dağı dizisinin senaryo grubu üçüncü sezondaki sıkıntıları görmüş ve dizinin sadık izleyicilerinin de yoğunlaşan eleştirilerini dördüncü sezonda dikkate almaya karar vermiş.

Gönül Dağı dizisinin hikayesinde çok sert değişikliklere hazırlıklı olun. Zaman atlamasının yaşanması ile birlikte bazı karakterlerin doğal olarak hikayeden çıkmasının yanı sıra, yeni karakterler ile birlikte hikayenin bambaşka bir noktadan devam etmesi gündemde.

Gönül Dağı dizisi ilk iki sezonda o kadar başarılı oldu ki, üçüncü sezonda da projeyi taşıyan asıl unsur bu başarının yansımasıydı. İlk iki sezonda diziye destek olan izleyici, üçüncü sezonda hikayedeki kopukluklar ve duygu eksikliklerini sineye çekti.

Sosyal medyada eleştiriler yaşansa da birçok izleyici diziyi seyretmekten vazgeçmedi ama eleştiriler yapmayı da ihmal etmedi. En önemli eleştiri ise Berk Atan’ın canlandırdığı Taner karakterinin hikayedeki konumuna yönelik gerçekleşti. Birçok izleyici Gülsim Ali İlhan’ın canlandırdığı Dilek karakterinin ikinci sezon finalinde ayrılmasının ardından bir türlü bu durumu kabullenemedi.

Dizinin senaristleri de izleyicilere bu ayrılığı kabullenme noktasında pek de yardımcı olmadı. Taner karakteri biraz havada kalmaya başlayınca da izleyici eleştirileri yoğunlaştı.

Gönül Dağı dizisinin Eylül ayında başlaması beklenen dördünce sezonu için yaz başından bu yana yoğun şekilde çalışan senaristler yepyeni bir hikaye ortaya koydu. 8 yıllık bir zaman atlamasının yaşanacağı basına yansırken, bu durum hikayede köklü değişimleri de beraberinde getirecektir.

Şimdiye kadar 103 bölüm yayınlanan ve çok etkileyici reytingler elde ederek milyonları sürükleyen Gönül Dağı dizisinin dördüncü sezonunda izleyiciler Anadolu’nun gönül hikayelerinin gücünü hissetmek istiyor.

Ağustos sonunda ekibin bir araya geleceğini, Sivrihisar ilçesinde yine çok yoğun bir çalışma yürütüleceğini hatırlatalım. Eskişehir’in doğal güzelliklerinin yansıyacağı Gönül Dağı dizisinin yeni döneminde yeni karakterler de çok merak ediliyor.