Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinde beklenmedik büyük kavga

Gönül Dağı dizisinde beklenmedik büyük kavga

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran, her hafta reyting rekorları kıran ve başarısını sürekli katlayan Gönül Dağı’nın 72. Bölümü 15 Ekim Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına gelecek.

Dizinin yeni bölümünde beklenmedik büyük bir kavga var. İki Aile Karşı Karşıya Gelir…
Bu Büyük Kavga Nasıl Son Bulacak? Ciritçi Abdullah, Divane’nin Evladını Bulur… Onun İçin Şimdi Karar Zamanıdır… Amcaoğulları Sıkıntılı Durumu Çözebilecekler mi? İşte dizinin yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili tüm detaylar:

Gönül Dağı dizisinde beklenmedik büyük kavga 7

“Zeki’nin ailesinin saldırganlığı ve tehditleri karşısında Kaya Ailesi bir arada olmaya karar verir. Veysel’in zor durumda kalmaması için hiç kimse karşılık vermeyecektir. Ancak Zeki’nin kardeşleri Ramazan’a büyük bir kötülük yapınca iki aile karşı karşıya gelir. Bu büyük kavga nasıl son bulacaktır?

Ciritçi Abdullah, Divane’nin evladını bulur. Onun için şimdi karar zamanıdır. Hem Divane’ye hem de evladına bu sırrı söyleyebilecek midir?

Atölyeleri dağılan amcaoğulları için işler zora girmiştir. Şili’deki müşterileri yapılan sözleşme gereği ürünlerini istemektedir. Amcaoğulları bu sıkıntılı durumu çözebilecekler midir?”

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit ve Teoman Gök kaleme alıyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda yer alan oyuncu kadrosunda şu isimler de bulunuyor:

“Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Sait Seçkin, Güliz Aybay, Öznur Yağcı, Hande Nur Tekin, Sevilay Gültekin, Beril Karademir, Samet Arda Mercan, Ali Toptaş, Sercan İnceer, Mücahit Koçak, Cengiz Sezgin, Melis Sevinç.”

Gönül Dağı’nın 72. Bölümü, 15 Ekim Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1’de.