Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisi için final iddiaları havada uçuşurken, bir sebep var ki, bitmemesi için bu neden yeter!

Mahkum dizisi için final iddiaları havada uçuşurken, bir sebep var ki, bitmemesi için bu neden yeter!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mahkum isimli Fox TV dizisinin final yapabilme ihtimalinin çok yüksek olduğu değerlendirmeleri, düşük gelen reytingler sonrasında daha da çok konuşulmaya başlandı. Dizinin yapımcısı MF Yapım tarafından devam edeceklerine yönelik bilgi paylaşılmış olsa da son kararı Fox TV’nin vereceğini herkes iyi biliyor.

Fox TV için ise karar vermesi çok zor bir durum var. Çünkü Mahkum dizisini final yaptırsa bile yerine koyacağı dizinin daha iyi reyting alma ihtimali zayıf… Fox TV, uzun zamandır bu tür ikilem ile sürekli karşılaşıyor ve genelde final kararları daha baskın çıkıyor. Milliyet gazetesi televizyon eleştirmenlerinden Sina Koloğlu da sosyal medya hesabından Mahkum dizisi için final kararı alındığı yönünde bir paylaşım yaptı.

Dizi hayranlarına bakıldığı zaman ise Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu partnerliğine duydukları büyük ilgi nedeniyle bile Mahkum’un bitmemesi gerektiği şeklinde bir görüş var. Fırat ile Barış karakterlerinin hikaye içindeki çatışmalarının yanı sıra uyumları ile de herkesi çok etkilediğini sosyal medya paylaşımlarına bakarak görebilirsiniz.

Mahkum dizisi için final iddiaları havada uçuşurken, bir sebep var ki, bitmemesi için bu neden yeter! 7

Gerçekten de iki oyuncu da dizinin ilk başından bu yana kadar çok iyi performanslar ortaya koydu ve dizi hayranlarının büyük ilgisini çekmeyi başardı. Karşılıklı sahnelerde farklı duyguları izleyicilere yaşatan Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu’nun bu etkileyici performansları da Mahkum dizisinin devam etmesini isteyenlerin en çok üzerinde durduğu konu oldu.

Sadece iki başrol oyuncusunun bu güçlü sahneleri için bile Mahkum dizisinin izlenmesi ve yayında tutulması gerektiğini düşünen milyonlarca izleyici bulunuyor.

Dizi için final konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak iddialar 31. veya 32. bölümde bitmesinin beklendiği yönünde… Mahkum dizisinin şimdiye kadar 29 bölümü yayınlandı ve 20 Ekim Perşembe akşamı ekrana gelecek olan 30. yeni bölümden ilk fragman da paylaşıldı.