Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde Berk Atan’ın ekrandaki haliyle, perde arkasındaki hali arasında 180 derece fark var!

Gönül Dağı dizisinde Berk Atan’ın ekrandaki haliyle, perde arkasındaki hali arasında 180 derece fark var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Gönül Dağı dizisi, 66. bölümü ile üçüncü sezona geçtiğimiz Cumartesi günü başladı. Dizinin hayranları da yine ekran başına geçerek, iki sezondur büyük keyif alarak seyrettikleri Gönül Dağı dizisine kavuşmanın keyfini yaşadı.

TRT1’in en başarılı projelerinin başında gelen Gönül Dağı dizisinin üçüncü sezonu da reytingler noktasında gayet iyi bir başlangıç yaptı. Geçen sezonlarda elde edilen çift haneli oranların altında gerçekleşen reytinglerin önümüzdeki haftalarda yeniden eski seviyesine gelmesi de bekleniyor.

Gönül Dağı dizisinin üçüncü sezonu hüzünlü başladı. Çünkü Taner’in küçüklük aşkı olan ve birçok badire atlatan aşkı Dilek, geçen sezon finalinde ölmüştü. Gülsim Ali İlhan’ın ekipten ayrılmasının ardından hikayeye hüzün çöktü. Taner karakterinin yaşadığı büyük boşluk ve duygusal yıkım, üçüncü sezonun ana teması olacak. Ancak Taner, Dilek’in hatırası olarak geride kalan oğlu ile yeni bir hayata doğru da adım attı.

Gönül Dağı dizisinde Berk Atan'ın ekrandaki haliyle, perde arkasındaki hali arasında 180 derece fark var! 9

Taner karakterinin yarattığı bu duygusal kırılma ve hüzün halinin dizinin setinde yaşananlar hiç alakası yok. Berk Atan çok eğlendiği çekimler sırasında hüzünlü sahnelerde ise bir anda o sahneye konsantre olmak durumunda kalıyor.

Oyuncu biraz önce neşeli hali ile arkadaşlarıyla şakalaştığı ortamdan uzaklaşıyor ve sevdiğini kaybetmiş bir adamın gözyaşlarını, hayal kırıklığını ekrana yansıtan bir hale bürünüyor.

Gönül Dağı dizisinde Berk Atan'ın ekrandaki haliyle, perde arkasındaki hali arasında 180 derece fark var! 10

Genç oyuncunun sahne arkasındaki komik ve eğlenceli hallerinden, çekimler başladığı anda hüzünlü bir hale dönmesi de oyunculuk başarısının bir sonucu olmalı.

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinden yeniden çekimler başladı ve Gönül Dağı ekibi yoğun bir temponun içine girdi.

Gönül Dağı dizisinde Berk Atan'ın ekrandaki haliyle, perde arkasındaki hali arasında 180 derece fark var! 11

Ancak dizinin hem teknik kadrosu hem de oyuncuları yeniden eski neşeli aile ortamlarına da kavuşmuş oldu.

Görüntülerden çekimlerin perde arkasında neler yaşandığını görebilirsiniz.