Ana sayfa Sosyal Medya Ve beklenen an geldi! Gülse Birsel merakla beklenen yeni filmi için sete çıktı!..

Ve beklenen an geldi! Gülse Birsel merakla beklenen yeni filmi için sete çıktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülse Birsel hayranlarının merakla beklediği haber nihayet geldi. Ünlü senarist, yeni filminin senaryosunu tamamladı. Ön hazırlıklar bitti ve ekip sete çıktı.

Disney Plus dijital platformu için çekilen Yılbaşı adlı filme başlayan Gülse Birsel güzel haberi instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Sabahın erken saatlerinde karavanda verdiği pozu takipçileriyle paylaşan Gülse Birsel fotoğrafın altına, “Sizi komedisiz bırakmamak için sabah 06.00’larda kalktığımı buraya yazılı ve resimli olarak not düşeyim” sözlerini yazdı.

Ve beklenen an geldi! Gülse Birsel merakla beklenen yeni filmi için sete çıktı!.. 7

Yazdığı senaryolarla komedi türünde pek çok dizi ve filme imza atan Gülse Birsel’in yeni projeleri uzun süredir bekleniyordu. Jet Sosyete dizisinin ardından bir süre dinlenen Birsel, hem oyunculuk yapıp hem de senaryosunu yazdığı diziyle birlikte çok yorulmuştu.

Güçlü kalemi ile beğeni toplayan ünlü senaristin hikayesini yazdığı film Disney Plus için çekilecek. Gülse Birsel’in Yılbaşı ismini taşıyan filminin yapımcılığını BKM üstleniyor.

Filmin oyuncu kadrosu ise izleyicinin projeyi çok daha büyük bir merakla takip etmesini sağlayacak isimlerden oluşuyor. Alina Boz, İrem Sak, Cengiz Bozkurt, Ezgi Mola,  Fatih Artman, Alican Yücesoy, Serkan Keskin, Boran Kuzum, Büşra Pekin ve Ayta Sözeri de filmin oyuncuları arasında yer alıyor.

Böylesi güçlü ve özel bir kadro ile yoluna başlayan Yılbaşı filmi için izleyici merakla bekleyişe geçti! Yılbaşı gecesi bir sitede yaşanan komik olayların anlatılacağı filmin yönetmenliğini Ozan Açıktan yapıyor.