Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinde Ramazan ve Asuman’dan beklenmedik sürpriz

Gönül Dağı dizisinde Ramazan ve Asuman’dan beklenmedik sürpriz

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran, her hafta reyting rekorları kıran ve başarısını sürekli katlayan Gönül Dağı’nın 69. Bölümü 24 Eylül Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına gelecek.

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.

Gönül Dağı’nın 69. Bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. İşte yeni bölümden ilk detaylar: “Muammer’in açtığı dava, Kaya Ailesi’nde küslüğe sebebiyet vermiştir. Ciritçi Abdullah, buna engel olmak için Muammer’in kapısını çalar ve davayı geri çekmesini söyler. Muammer’in buna cevabı ne olacaktır?

Cemile yaşadığı talihsiz olayı Veysel’den gizlemek istese de başarılı olamaz. Dişçi Musa üzerinden her şeyi öğrenen Veysel öfkesine yenilecek midir?

Ramazan ve Asuman balayına gitmişlerdir. Ramazan’ın askerlik arkadaşının ayarladığı otelde Ramazan ve Asuman’ı ne gibi olaylar beklemektedir?

Günşıl’a bir tiyatro yarışması teklifi gelir. Eğer kazanırsa büyük şehirde tiyatro eğitimi almaya gidecektir. Günşıl bu fırsatı değerlendirmek ister ve kolları sıvar. Sonunda başarılı olabilecek midir?”

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit ve Teoman Gök kaleme alıyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda yer alan diğer oyuncular şöyle:

“Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Sait Seçkin, Güliz Aybay, Öznur Yağcı, Hande Nur Tekin, Sevilay Gültekin, Beril Karademir, Samet Arda Mercan, Ali Toptaş ve Sercan İnceer.”

Gönül Dağı’nın 69. Bölümü, 24 Eylül Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1’de.