Ana sayfa Sosyal Medya Dünyayla Benim Aramda’da Demet Özdemir ve Metin Akdülger uyumu göz doldurdu!

Dünyayla Benim Aramda’da Demet Özdemir ve Metin Akdülger uyumu göz doldurdu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 14 Eylül’de Disney Plus’ta izleyicilerle buluşan Dünyayla Benim Aramda dikkat çeken bir yapım olarak ön plana çıktı.

Özellikle Demet Özdemir hayranlarının heyecan içinde beklediği yapımla ilgili ünlü yıldız da çekim aşamasındayken projeyle ilgili açıklama yapmamaya, tüyo vermemeye özen gösterdi.

Nisan ayında başlayan çekimlerinden bu yana da gündemden düşmeyen Dünyayla Benim Aramda dizisinde Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger, İbrahim Selim, Melisa Döngel, Ali Yoğurtçuoğlu ve Zerrin Tekindor gibi önemli isimler bir araya geldi.

8 bölüm olarak çekilen dizinin 21 Eylül Çarşamba günü 3. bölümü yayınlandı. Bugüne kadar hep Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy adıyla ön plana çıkan dizinin gizli kahramanı ise yetenekli oyuncu Metin Akdülger oldu!

Dünyayla Benim Aramda'da Demet Özdemir ve Metin Akdülger uyumu göz doldurdu! 7

Dizide ‘Kenan’ isimli karakteri canlandıran Metin Akdülger, İlkin’in hayatına tesadüfen girecek ve o zamana kadar ilişkilerde yaşananları, iyileştirme gücüyle başka bir yöne doğru kaydıracak.

Partneriyle fotoğrafını instagram hesabından paylaşan Demet Özdemir aynı zamanda Metin Akdülger’le uyumlarını da gözler önüne serdi. Oyuncunun “Asla poz veremediğimiz bir an” daha notuyla yayınladığı  fotoğraf ikilinin hayranlarını mest etti.

Metin Akdülger, karakterinin hikayedeki önemini şu sözlerle ifade etmişti. “Heyecanlıyım. Ben biraz sonra dahil oluyorum proje ama daha çok işin heyecanı için heyecanlıyım. Nasıl bir sonuç çıktığı için heyecanlıyım. Kenan biraz parçalı bulutlu bir karakter. Biraz sırları olan birisi ve hayatını kendi sırları üzerinden insanları iyileştirmeye adamış birisi.”