Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinde Taner ile Selma’nın nişanına davetlisiniz!

Gönül Dağı dizisinde Taner ile Selma’nın nişanına davetlisiniz!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren her hafta “BİRİNCİ” olan, 4. Sezonunda da reyting rekorları kıran Gönül Dağı, yeni yılda da milyonları TRT 1 ekranlarında buluşturacak. 6 Ocak 2024 Cumartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümde, yine heyecan doruğa çıkacak, eğlenceli ve hüzünlü olaylar ekranlara yansıyacak.

ÖĞRENCİLERİ MANTARDAN ZEHİRLENEN SELMA ÖĞRETMENE SORUŞTURMA AÇILIR…

Geçtiğimiz hafta izlediğimiz bölümde, öğrencileri mantardan zehirlenen ve hastaneye kaldırılan Selma Öğretmen zor günler geçirmektedir. Hakkında soruşturma açılan Selma’nın moralini düzeltmek için elinden geleni yapan Taner, bir avukatla konuşup sözlüsünü bu dertten kurtarmanın yollarını arar…

TANER’DEN SÖZLÜSÜNE MUHTEŞEM NİŞAN TÖRENİ…

Taner, işiyle ilgili yaşadığı sorunlar yüzünden üzüntülü günler geçiren Selma’ya muhteşem bir nişan töreni hazırlar. Ramazan, Veysel, Asuman ve Cemile de onun bu heyecanına ortak olurlar. Nişan töreninde neler yaşanacak yeni bölümde izleyeceğiz.

ELİF, SAĞLIK OCAĞININ BAHÇESİNDE BEBEK BULUR…

Elif, Sağlık Ocağı’nın bahçesinde bebek bulur. Bebeği kimin bıraktığı, annesi yapılan araştırmalar sonucunda bulunamaz. Elif ve Kenan çok sevdikleri bu bebeğe süt anne arayışına girerler. Mihriban’dan yardım isterler. Üçüzlerin annesi Mihriban, bebeğin süt annesi olabilecek mi 121. Bölümde seyredeceğiz.

HÜSEYİN VE ADİLE, NİKAH İŞLEMLERİNE BAŞLAYABİLECEK Mİ?

Adile’nin kimliğini alarak nikah işlemlerini başlatmaya hazırlanan Hüseyin’in başına beklemediği bir olay gelir. Rıfat ve Selami kavgasını ayırmaya çalışırken Adile’nin kimliğini logara düşüren Hüseyin, onu bulabilecek mi? Nikah işlemlerinin başlatıldığını zanneden Adile’ye Hüseyin ne söyleyecek yeni bölümde izleyeceğiz.

DİŞÇİ MUSA, KİMİ ARIYOR?

Alzheimer hastalığı ile mücadele eden Dişçi Musa, kasabanın dışına çıkarak arayışa girer. Ciritçi Abdullah ile karşılaşan Dişçi Musa, kimi arıyor? Aradığı kişiyi bulabilecek mi? Ona bu konuda kim yardımcı olacak yeni bölümde izleyeceğiz.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas, Teoman Gök ve Emel Çokçalışkan kaleme alıyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Melis Sevinç, Hüseyin Sevimli, Ulviye Karaca, Sait Seçkin, Hande Nur Tekin, Sercan İnceer, Eren Can Vurucu, Faruk Karagül, Kaptan Gürman, Öznur Yağcı, Mesude Türkmen, Süeda Çil, Burak Can, Öge Sözbaş, Kaan Şençubukçu, Ataberk Tufan, Ömer Batu Dağlı, Bade Irazlı, Burak Haktanır, Özcan Varaylı, Müjde Zeynep Akdeniz, Merve Yıldız, İpek Uzkalan ve Şive Şenözen rol alıyor.

Gönül Dağı’nın 6 Ocak Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına gelecek 121. Bölüm fragman linki ise şöyle: