Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Akil yeniden ekranlara tutkulu bir aşık olarak dönüyor!

Pelin Akil yeniden ekranlara tutkulu bir aşık olarak dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Pelin Akil, 2007 yılında Arka Sıradakiler dizisindeki Zehra karakteri ile setlere adımını attı. O tarihten bu yana da birbirinden çok farklı karakterleri canlandırarak büyük tecrübeler kazanan oyuncu, birçok projesiyle akıllara yer edindi.

Suskunlar dizisindeki Nisan karakteri ile birlikte Seksenler dizisindeki Seçil karakterleri akılda kalıcı oldu. Oyuncu son dönemde ise, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile Barbaroslar gibi iki etkili diziyle de hayranlarının takdirini kazandı.

Yeni sezonda Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde yine Oktay Kaynarca ile partner olan Pelin Akil, Firuze isimli tutkulu bir kadını canlandıracak. Oktay Kaynarca’nın hayat verdiği Cezayir Türk karakterinin sevdiği iki kadından birisi Firuze olacak. Karakteri hakkında bilgi veren oyuncu, tutkulu bir aşk kadını olacağını ifade ederek şöyle konuştu.

Pelin Akil yeniden ekranlara tutkulu bir aşık olarak dönüyor! 7

“Firuze, hırslı ve ne yaptığını bilen, aşkının peşinden sonuna kadar gidecek birisi. Zaten Cezayir ile birbirlerine tutku ile aşkla bağlılar. Ama öyle bir dünyanın içinde buluyor ki kendisini, hikaye öyle bir yere evriliyor ki, Firuze’nin duyguları çok daha derinden aşkına tutkuyla bağlanması gereken bir yere gidiyor. Güzel bir hikaye ile, Firuze’yi çok güzel bir şekilde görecekler.”

atv ekranında yeniden izleyicilerle buluşacak olan Işıl Yücesoy da yılların getirdiği tecrübesi ile dizinin en önemli isimlerinden birisi olacak. Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı Cezayir Türk karakterinin annesi rolünde yer alan Işıl Yücesoy, “Oktay ile birlikte olmak çok keyifli. Çok ciddi bir kadro ile birlikte olmak çok keyifli” açıklamasını yaptı.

Dizide Firuze karakterinin annesi olarak ise Elmas karakterinde Gülenay Kalkan Ünlüoğlu’nu izleyeceksiniz.