Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde yapmayın böyle, bu güzel hayali yıkmayın!

Gönül Dağı dizisinde yapmayın böyle, bu güzel hayali yıkmayın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisi, sezonun en ilgi çeken, farklı yapımlarından birisi konumunda. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrolünde yer aldığı dizi, cumartesi akşamlarının yeni favorisi oldu.

Kuzey Yıldızı dizisi ile rekabet halindeki Gönül Dağı, 5-6 reyting oranlarını tutturdu ve AB ile ABC1 gruplarında da tüm rakip dizileri geride bırakmayı başardı. Kuzey Yıldızı’nin tüm kişilerdeki üstünlüğüne rağmen Gönül Dağı dizisi tüm kategorilerde iyi reytingler alarak rakibinden daha güçlü bir görüntü çizmeye başladı…

Sen Çal Kapımı dizisinin gün değişikliği ve Bir Annenin Günahı dizisinin de geçen hafta yayınlanmaya başlaması ile birlikte Cumartesi akşamları reyting rekabeti iyice kızıştı. TRT1’in Gönül Dağı dizisi başarılı hikayesi ve izleyicinin beğenisini kazanan karakterleri ile bu sezonun sevilen bir işi oldu.

Gönül Dağı dizisinde yapmayın böyle, bu güzel hayali yıkmayın! 7

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın uyumlarının tutması, enerjilerinin yüksek oluşu ve dizide kullanılan müziklerin de etkisi ile Gönül Dağı, adım adım yükselmeyi sürdürüyor. İlk 5 bölümdeki Anadolu’nun güzelliklerini yansıtan sahnelerin ardından, 6. yeni bölümde gençlerin hayali olan uçma konusundaki büyük sınavı izleyeceksiniz.

Dilek ve Taner’in hayali uçmak idi. Taner bunu gerçekleştirmek için arkadaşları ile birlikte bir uçak yaptı. Herkesin gözleri onların üzerindeydi. Ancak bu uçuş gerçekleşecek mi? Hayaller yoksa suya mı düşecek?

Gönül Dağı 6. bölüm 2. fragmanında gençlerin beklenmedik bir gelişme ile üzüldüğü, hayalin de yarıda kaldığına yönelik görüntüler var. Ancak ters köşe de olabilir. İşte dizinin 28 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 6. bölümünden 2. fragman: