Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisindeki o sahne, uzun süre unutulmayacak!

Gönül Dağı dizisindeki o sahne, uzun süre unutulmayacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisi, naif hikayesi, Anadolu insanının bozkır hayatındaki samimi hallerini yansıtması açısından beğenilen bir yapım. TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı’nın ayrı bir izleyici kitlesi var. Benzer dizilerden sıkılan, daha samimi, sıcak, aile ve insan ilişkileri görmek isteyenlerin adresi olmuş bir dizi.

İkinci sezonuyla ekrana gelen dizi, Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekiliyor. Dizinin çekimleri için tüm ekip ve oyuncular, sezon boyunca ailelerinden, sevdiklerinden uzak bir süreç geçiriyor. Bölgenin zorlu kış koşulları da zaman zaman ekibi ve oyuncuları yormakta.

İşte bu nedenle dizinin başrol oyuncularından Gülsüm Ali İlhan da 3. sezonda diziye devam etmek istemedi. Berk Atan ile başrolde yer alan Gülsüm Ali İlhan’ın bu isteği üzerine Dilek karakterine veda edildi. Kimsenin beklemediği bir şekilde yaşanan bu gidiş ise yürekleri parçalayan anlara sahne oldu!

Dizinin naif aşıkları Taner ve Dilek için yolun sonuna gelindi! Geçtiğimiz hafta sezon finalini izleyenlerin içini yakan sahne, uzun süre unutulmayacak! Taner’in büyük aşkı Dilek’i, kasabayı kurtarmak isterken ölmesi sonrası yaşadığı acı, herkesin içini dağladı!

Köyde yapılan düğün esnasında kayaların kaydığını farkeden Dilek’in kasabayı kurtarmak için kendisini feda etmesi, diziyi izleyenler için beklenmedik bir olaydı. Dilek’in bu kazada ölmesi ve Taner’in olay yerine geldiğinde onu kucaklayıp hastaneye yetiştirmek için çabaladığı anlarda yaşananlar, izleyiciye göz yaşı döktürdü!

Gönül Dağı dizisindeki o sahne, uzun süre unutulmayacak! 8

Gülsim Ali İlhan, İstanbul’daki özlediği hayatına dönmek ve artık Sivrihisar’daki zorlu çekim sürecinde olmak istemediği için kendi talebiyle diziden ayrılmak isteyince, Dilek karakterine de veda etmek gerekiyordu. Ancak izleyici, Dilek’in ölerek hikayeye veda etmesini pek beklemiyordu.

Berk Atan’ın bu sahnelerdeki performansı ise izleyiciden tam not alırken, yürekleri dağlayan çığlıklar arasında Atan’ın sergilediği oyunculuk da sosyal medyada pek çok izleyici tarafından övgü dolu yorumlara neden oldu.

Gönül Dağı dizisindeki o sahne, uzun süre unutulmayacak! 9

Dilek’in öldüğünün ortaya çıkması ile birlikte Taner’in yaşadığı büyük dramı Berk Atan, o kadar başarılı bir şekilde yansıttı ki izleyiciler tarafından da büyük takdir aldı. Aynı zamanda dizinin sezon finaline damga vuran olayla birlikte hiç unutulmayacak bir sahneye de imza atıldı.

Bir izleyicinin şu sözleri ise pek çok izleyicinin görüşünü ortaya koymaktaydı: “Berk Atan bu nasıl bir oyunculuk. Hiç bir dizide bu kadar çok ağlamamıştım. Dilek çok acıklı bir şekilde öldü. Taner öyle bir oynadı ki sanki benim kardeşimin karısı ölmüş gibi oldum. ”

Sahneyle ilgili sosyal medyada çok fazla yorum yapıldı. Hastaneye yetiştirilen Dilek, ne yazık ki kurtarılamadı. Gönül Dağı dizisinin ikinci sezon vedası izleyici açısından çok ağır ve dram yüklüydü… O anları videodan izleyebilirsiniz.