Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver’in dikkat çeken paylaşımı! Bu değişim Adım Farah dizisi için mi?

Aslı Enver’in dikkat çeken paylaşımı! Bu değişim Adım Farah dizisi için mi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Aslı Enver,2007-2011 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan gençlik dizisi Kavak Yelleri ile tanınmıştı. Aslında 2005 yılında Hayat Bilgisi isimli diziyle ekranlara gelen oyuncu, Kavak Yelleri ile şöhret oldu. Bu dizinin ardından sinema ve dizilerin aranılan yüzü olmaya başladı.

Aslı Enver, son yıllarda ise İstanbullu Gelin dizisinde oynadığı Süreyya karakteri ile ön plana çıktı. Oyuncu, Özcan Deniz ile başrolünde oynadığı diziyle de kariyerinde ayrı bir sıçrama yaşadı. Bu dizinin ardından bir süre dinlenen ve sonrasında Babil dizisinde rol alan Enver, geçtiğimiz günlerde de Netflix’in Sen Yaşamaya Bak isimli filmiyle gündeme geldi.

Aslı Enver, Babil’den sonra televizyon dizilerine uzak kaldı. Hayranları onu yeni bir yapımda görmek için heyecanla bekliyor. Şu sıralar ismi ‘Adım Farah’ olarak lanse edilen diziyle anılıyor oyuncunun. Kanalı henüz belli değil, ancak Show TV’nin istekli olduğu belirtiliyor kimi kulis haberlerinde.

O3 Medya tarafından hazırlıkları sürdürülen dizide Aslı Enver’in başrolde yer alacağı konuşuluyor. Oğlunun tedavisi için geldiği bir ülkede büyük haksızlıklarla karşılaşan Farah isimli bir doktorun yaşadıkları anlatılıyor. Kendilerine yapılan haksızlıklar karşısındaki direnişi ve bu uğurda mafyanın içine bir temizlikçi kadın olarak girmesi anlatılacak dizide.

Bir süre önce de Sırça isimli bir tiyatro oyunu ile gündeme gelen Aslı Enver’in son yaptığı sosyal medya paylaşımlarındaki imaj değişikliği büyük dikkat çekti. Oyuncunun saçlarını daha açık bir renge boyadığı ve iyice uzattığı görülüyor.

Aslı Enver'in dikkat çeken paylaşımı! Bu değişim Adım Farah dizisi için mi? 8

Son paylaşımını görenler, haliyle yeni dizi için bir imaj değişikliğine gittiği kanısında. Instagram’dan yaptığı paylaşıma ilgi gösteren hayranları, oyuncunun Adım Farah dizisi için saçlarının rengini açtırdığı görüşünde.

Enver’in bir dizide oynamasını sabırsızlıkla bekleyen hayranlarına bu paylaşımı güzel bir sürpriz oldu. Bazı meslektaşlarından da yeni imajına olumlu yorumlar geldi. Bu isimler arasında Neslihan Yeldan ve Hatice Şendil de vardı.

Aslı Enver'in dikkat çeken paylaşımı! Bu değişim Adım Farah dizisi için mi? 9

Arjantin yapımı La Chica Que Limpia isimli diziden uyarlanacak Adım Farah isimli dizi merakla bekleniyor. Şimdilik dizide Aslı Enver’in kiminle oynayacağı ise belli değil. Kanalı da netleşmeyen dizide Enver, bambaşka bir rolle izleyici karşısına çıkacak.