Ana sayfa Sosyal Medya Tanımak çok zor! Sen Çal Kapımı, Bizim Hikaye, Aşk Mantık İntikam… Hiç bir dizide Melisa Döngel’i böyle görmediniz!

Tanımak çok zor! Sen Çal Kapımı, Bizim Hikaye, Aşk Mantık İntikam… Hiç bir dizide Melisa Döngel’i böyle görmediniz!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2015 yılında Show TV’de yayınlanan Ne Münasebet dizisiyle ilk kez televizyon ekranlarına gelmişti genç oyuncu Melisa Döngel. Ardından dikkat çektiği Fazilet Hanım ve Kızları dizisi geldi. Melisa Döngel’in kariyerindeki en önemli sıçrama ise Bizim Hikaye dizisiyle oldu.

Bu dizinin ardından ise Aşk Ağlatır, Elif, Sadakatsiz, Sen Çal Kapımı ve Aşk Mantık İntikam dizileri geldi. Melisa Döngel’in dizilerde genellikle açık renkli saçlarıyla gördük. Özellikle Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in başrolde yer aldıkları Sen Çal Kapımı dizisiyle de beğeni toplamıştı oyuncu.

Romantik Komedi dizilerinin aranılan isimlerinden birisi olan Melisa Döngel, şu sıralar ise Dünyayla Benim Aramda isimli Disney Plus’un bir projesinde yer almakta. Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy ile kamera karşısına geçiyor.

Ekrana en son Aşk Mantık İntikam isimli diziyle gelen Melisa Döngel, ‘Çağla’ karakterine hayat vermişti. 28 bölüm yer aldığı dizide, karakteri çok sevilmese de başarılı bir oyunculuk sergiledi.

Tanımak çok zor! Sen Çal Kapımı, Bizim Hikaye, Aşk Mantık İntikam... Hiç bir dizide Melisa Döngel'i böyle görmediniz! 8

Rol aldığı dizilerde kimi zaman açık kızıl saçlarla da ekranda göründü ancak yeşil gözleri ile sarı saçları oyuncunun imajı olarak akıllara kazınmıştı. Fakat yaptığı bir paylaşım sonrası herkesi şaşırtan bir durum ortaya çıktı!

Melisa Döngel’in Instagram hesabından yayınladığı siyah ve kısa saçlı halini görenler, oyuncuyu tanımakta zorlandı. Son yılların dikkat çeken isimlerinden birisi olan Melisa Döngel’in, şu sıralar çekimleri süren Dünyayla Benim Aramda dizisinde oynadığı biliniyor.

Tanımak çok zor! Sen Çal Kapımı, Bizim Hikaye, Aşk Mantık İntikam... Hiç bir dizide Melisa Döngel'i böyle görmediniz! 9

Oyuncunun bu dizi için imajını değiştirdiği konuşulmakta. Melisa Döngel’in son haline Burcu Özberk, Sarp Bozkurt, Hayal Köseoğlu ve Melis Sezen gibi oyunculardan da şaşırdıklarını ve beğendiklerini belirten yorumlar geldi.

Melisa Döngel’i, Dünyayla Benim Aramda dizisinde, Demet Özdemir’in canlandırdığı ‘İlkin’ karakterinin PR şirketinde çalışan bir genç kız rolünde göreceğiz. Melisa Döngel, heyecanla beklenen bu proje ile yurt dışındaki popülerliğini de daha fazla artırma imkanına kavuşacak.