Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisindeki Taner’in yaptığ ütopik bir şey ama, Berk Atan’ı da çok duygulandırıyor!

Gönül Dağı dizisindeki Taner’in yaptığ ütopik bir şey ama, Berk Atan’ı da çok duygulandırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizi projesinin başrolü olarak 3 sezondur ekranda çok başarılı bir performans ortaya koyan Berk Atan, hikayede çocukluk aşkını bekleyen birisini canlandırdı. Dilek karakterini oynayan Gülsim Ali İlhan ile de çok başarılı bir partnerlik yürüten oyuncu, ilk iki sezonda rol arkadaşı ile güçlü bir uyum yakaladı.

Dilek karakterinin hikayeden ayrılmasının ardından ise Berk Atan için, dizinin yükünü tek başına omuzladığı bir süreç başladı. Hürriyet gazetesinden Hakan Gence ile röportaj yapan Berk Atan, çocukluk aşkı meselesiyle ilgili soru üzerine bazı açıklamalar yaptı.

Gönül Dağı dizisindeki Taner'in yaptığ ütopik bir şey ama, Berk Atan'ı da çok duygulandırıyor! 8

Ünlü oyuncu, “Çocukluk aşkı günümüzde çok ütopik bir durum. İstisnalar da kaideyi bozmaz. Hepimizin bir çocukluk aşkı vardır. Ama günün sonunda kimse için ‘dur onu bekleyeyim’ gibi bir durum yok” açıklamasında bulundu.

Aslında Gönül Dağı dizisinde Taner ile Dilek aşkı Anadolu’da eski yıllarda belki geçerli olabilirdi ama Berk Atan’ın sözlerine de bakıldığı zaman günümüz dünyasında bu durum çok gerçekçi durmuyor.

İlişkisini dürüst ve düzgün yaşadığını anlatan oyuncu, Taner karakterini çok naif birisi olarak gördüğünü ifade etti. Berk Atan, “Bozkırda, köyde çocukluk aşkını bekleyerek büyümüş bir adam. Hayallerini hiç bırakmamış bir adam” diye konuştu.

Taner’in dizinin hikayesinde büyük zorluklarla karşılaştığından bahseden oyuncu, bunun hayatının çok içinde bir durum olduğundan bahsetti.

Kendisinin de İstanbul’a ilk geldiği zaman canlandırdığı Taner gibi çeşitli zorluklar yaşadığına değindi. Berk Atan, bu konuda şu bilgileri verdi: “Ben de 20 yaşında hayalimin peşinde koşarken zorluklarla karşılaştım. İstanbul’a ilk geldiğim zaman kaldığım evde yatacak yer yoktu. Yere bir çarşaf serip üzerinde uyuduğum günler oldu.”

Gönül Dağı dizisindeki Taner'in yaptığ ütopik bir şey ama, Berk Atan'ı da çok duygulandırıyor! 9

Dizideki Taner’in de bozkırda, köyde daha zor yerlerde yaşadığını ve büyük hayaller kurmanın zor olduğu bir ortamda azim sergilediğini anlatan Berk Atan, hayallerinin peşinden gitmesinin önemine işaret etti.

Bu süreçte Taner’in ailesine bakmak için gösterdiği çaba, çocukluk aşkı ile bir aile kurma arzusuna dikkat çeken oyuncu, “Bütün hepsinin içinde cidden ayakta kalıyor olması, o düzgünlüğünü, naifliğini, dürüstlüğünü kaybetmeden ayakta kalıyor olması çok değerli bir şey” şeklinde konuştu.

Taner karakterinin bu tür yönlerini yansıttığı sahnelerde kendisinin de duygulandığını anlatan Berk Atan, aslında bu sözleri ile izleyicilerin Gönül Dağı dizisine neden bu kadar çok bağlandığının da detayını ifade etmiş oldu.