Ana sayfa Dizi Haberleri Gülcemal dizisi 6 Nisan 1. bölüm reytingleri nasıl geldi?

Gülcemal dizisi 6 Nisan 1. bölüm reytingleri nasıl geldi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında perşembe akşamları artık Gülcemal dizisi yayınlanıyor. Dün akşam ilk bölümü izleyicilerle buluşan Gülcemal projesinde Murat Ünalmış ile Melis Sezen başrolleri paylaşıyor. Dizinin ilk bölüm reytingleri de çok merak edildi.

Camdaki Kız, Aldatmak, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Yüz Yıllık Mucize, Al Sancak dizilerinin yanında bu sefer de Gülcemal projesi izleyicilerden destek bekliyor.

Gülcemal dizinin 1. bölüm reytingleri de ortaya çıktı. Dizi ilk bölümü ile ortalamanın altında oranlar elde etti. Tüm izleyici gruplarında da hatırı sayılır bir seyirci toplayan dizinin bu oranların ilk bölüm olduğu için fena olmadığını ama çok iyi bir görüntü çizemediğini de belirtelim.

Gülcemal dizisi AB’de günü üçüncü bitirerek, en çok da bu kategoride ortalama oranlara çok yaklaştı. Tüm kişiler kategorisi ile ABC1 gruplarında ise biraz daha düşük reytingler elde edin dizi, her iki kategoride de günü 10. olarak tamamlayabildi. Gülcemal dizisinin yeni bölümünün reytingleri de önem kazanmış oldu.

Gülcemal dizisi 2. yeni bölümü ile 13 Nisan Perşembe akşamı ekranda yer alacak. İşte 2. yeni bölümden ilk fragman: