Ana sayfa Dizi Haberleri 22 Kasım reytinglerine Üç Kız Kardeş damgasını vurdu! Ben Bu Cihana Sığmazam, Yürek Çıkmazı, Baba ve Gecenin Ucunda reytingleri nasıl?

22 Kasım reytinglerine Üç Kız Kardeş damgasını vurdu! Ben Bu Cihana Sığmazam, Yürek Çıkmazı, Baba ve Gecenin Ucunda reytingleri nasıl?

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi.com / Detay – 22 Kasım salı akşamı yayınlanan diziler arasında Üç Kız Kardeş, tüm izleyici gruplarında da birincilik elde ederek, Kanal D’yi bir kez daha gururlandırdı. Hikayesi çok başarılı şekilde ilerleyen dizi 27. bölümü ile ekrandaydı ve rakiplerinin hepsini geçerek çok önemli bir başarıya imzasını attı.

atv ekranında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi de birincilik adayı bir yapım. 22 Kasım salı akşamı 10. bölümü yayınlanan dizi tüm izleyici gruplarında bir miktar düşük reytingler ile Üç Kız Kardeş’in ardından ikincilikleri elde etti.

TRT1 ekranında 4. bölümü yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisi tüm kişiler kategorisinde 11. olurken, AB’de günü 6. olarak bitirdi ve ABC1’de ise 7. olabildi. Bu sonuçlar fena sayılmasa da Yürek Çıkmazı dizisinin çok daha iyi çıkış sergilemesi bekleniyordu. Ancak bu beklentiler henüz karşılanamadı.

Show TV’deki Baba dizisi 25. bölümü ile 22 Kasım akşamı yayınlandı ve tüm kişilerde on dördüncülük, AB grubunda on birincilik ve ABC1’de ise on üçüncülük elde edildi. Dizinin Aralık sonunda 30. bölümü ile final yapacağı da duyuruldu.

Star TV’de yayınlanan Gecenin Ucunda dizisi ise 8. bölümüyle ekrandaydı ama çok düşük reytingler alarak yine hayal kırıklığı yarattı. Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında yirminci olan dizi, AB’de ise yirmi birinci sırayı elde etmiş durumda.