Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisine Berk Atan’ın bu kadar yakışmasının altındaki gerçeklik ‘rolü yaşıyor’ sözünü haklı çıkarttı!

Gönül Dağı dizisine Berk Atan’ın bu kadar yakışmasının altındaki gerçeklik ‘rolü yaşıyor’ sözünü haklı çıkarttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı isimli TRT1 dizisi Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya ve milyonlarca kişiyi etkilemeye devam ediyor. Dizide Taner karakterini canlandıran Berk Atan, geçen sezon sonunda partneri Gülsim Ali İlhan’ın diziden ayrılması ile birlikte daha da büyük bir yükü omuzladı.

Üçüncü sezonda da çift haneli reytingler elde ederek çok başarılı şekilde yoluna devam eden Gönül Dağı dizisi, bu sezonun en iyi çıkışını yapan Yalı Çapkını’na en çok izlenen dizi olma unvanını kaptırdı. Gönül Dağı’nda Berk Atan’ın performansı izleyiciler tarafından alkışlarla karşılanıyor. Her hafta sosyal medyada hayranları oyuncuya övgüleri eksik etmiyor.

Taner karakterini oynamayan aslında onu yaşayan bir performans ortaya koyan oyuncunun bu durumunu açıklayan kendi hayatından önemli bir bilgi var. Berk Atan kendi aile üyelerinin yer aldığı bir apartmanda büyüdüğü için dizide de yer alan geleneklere hakim birisi.

Oyuncu, “Ben kendim aile binasında da büyüdüğüm için bu geleneklerin, örf-adetlerin tam ortasında yetiştim. Bundan da çok mutluyum. Saygı nedir, sevgi nedir, tam yerinde öğrendik. Saygı olmadan hiçbir şeyin anlamı kalmıyor. Gönül Dağı da tam olarak bu değerleri ön plana çıkartıyor” diye konuştu.

İşte ünlü oyuncunun diziye bu kadar çok yakışmasının ve hikayenin en etkili parçası olmasının altında, bu değerleri kendi hayatında da yaşıyor olması yatıyor.

Gönül Dağı dizisine Berk Atan'ın bu kadar yakışmasının altındaki gerçeklik 'rolü yaşıyor' sözünü haklı çıkarttı! 59

Kendisini sıcak iklim insanı olarak tarif eden oyuncu, Eskişehir gibi Anadolu’nun ortasındaki bir şehrin Sivrihisar ilçesinde yapılan çekimlerde özellikle soğuklardan yana dertli.

Özellikle kış aylarında çok soğuk geçen iklim tüm ekibi zorluyor. Berk Atan, “Ben sıcak iklim insanıydım fakat insan cidden her şeye hemen alışıyor. Ben soğuk havaya da alıştım Sivrihisar’da. Burada da ikinci bir hayatımız oldu. Burada gerçekten kışları geceleri özellikle çok keskin soğuklar oluyor” diye konuştu.

Hayatını dolu dolu yaşamayı kendisine ilke edinen oyuncu, “Şu an hayallerinin peşinden koşan, hayalindeki mesleği yapan Berk Atan görüyorsunuz. Benim hayallerim, hayatımı dolu dolu yaşayarak, öğrenerek, gelişerek ve hayata da bir şeyler katarak yaşamımda başarılar sağlamak” diyerek hedeflerini özetliyor.

Berk Atan ile canlandırdığı Taner karakterinin benzerliği de işte buradan geliyor. Oyuncunun hayatında kendisine koyduğu hedef, aslında canlandırdığı Taner karakterinin de ana hedefi.

Gönül Dağı dizisine Berk Atan'ın bu kadar yakışmasının altındaki gerçeklik 'rolü yaşıyor' sözünü haklı çıkarttı! 60

İşte bu detaylar Gönül Dağı dizisinin başrolüne Berk Atan’ın ne kadar çok yakıştığını çok daha iyi anlatıyor.

Oyuncunun dizi için ne kadar doğru bir tercih olduğunu bugüne kadar role çok iyi adapte olması ile biliyoruz. Ancak bu sözlerle ortaya çıktı ki, Berk Atan aslında Taner karakterini gerçek hayatında da farklı açılardan yaşayan birisi.