Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisine yine tüm rakiplerine ders verdi, eski günler geri dönüyor!

Gönül Dağı dizisine yine tüm rakiplerine ders verdi, eski günler geri dönüyor!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Gönül Dağı, Eylül ayı başından itibaren başlayan kış sezonunun en iyi reytingleri elde eden dizilerin başında geliyor. Geçen iki sezon boyunca Cumartesi akşamları rakiplerinin çok önünde yer alan Gönül Dağı, çift haneli oranlar elde ederek sezonun en başarılı iki dizisinden birisi olmuştu.

atv ekranında yayınlanan Kuruluş Osman ile birlikte geçen sezon boyunca çift haneli reytingler elde eden Gönül Dağı dizisi, yeni sezonda ise biraz düşük reytinglerle yola çıktı. Ancak heyecanın ve merakın iyice attığı yeni bölümler ile birlikte diziye olan ilginin yeniden eski günlere doğru dönmekte olduğu reytinglerden anlaşılıyor.

Gönül Dağı dizisine yine tüm rakiplerine ders verdi, eski günler geri dönüyor! 8

Gönül Dağı dizisi birçok yapımın aksine, tüm izleyici gruplarında çok başarılı reytingler elde edebiliyor. Yani ekran başına geçen her sosyoekonomik kategoriden de çok iyi dönüşler alan bir dizi izliyoruz. Zaten TRT1 ekranlarında Gönül Dağı’nın bu kadar güçlü bir şekilde yola devam etmesi de kültür, eğitim durumu ve gelir seviyesi birbirinden çok farklı kişilerin aynı yapımı izleme refleksi ile gerçekleşiyor.

Gönül Dağı dizisinin geçtiğimiz Cumartesi günü yayınlanan 69. bölümün, yeni sezonun da en iyi reytinglerinin elde edildiği bölüm oldu. Daha önce Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin tüm kişiler kategorisinde sezonun en iyi reytinglerini almasının ardından, Gönül Dağı bunun da üzerine çıkarak çift haneli reytinglere çok yaklaştı.

Geçen 2 sezon boyunca reyting şampiyonu olan dizi yeniden eski günlere ve çift haneli reytinglere doğru adım adım ilerliyor. Dizinin tüm izleyici gruplarında açık ara birincilik elde etmesi, ekrandaki diğer tüm dizilere fark atması dikkatlerden kaçmıyor.

Gönül Dağı dizisine yine tüm rakiplerine ders verdi, eski günler geri dönüyor! 9

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.

Ülkemizin çok önemli sorunlarına parmak basarak, sevgi, saygı, hoşgörü ve geleneksel değerlerimizle harmanlanmış samimi senaryosu ile izleyicileri hem duygulandıran hem de yüzlerindeki eksik etmeyen Gönül Dağı, etkili hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile üçüncü sezonda da başarılarını sürdürüyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı dizisinde hem hikaye güzel hem oyunculuk performansları başarılı hem de izleyicilere verilen mesajlar olduka anlamlı. Bu durum da dizinin üçüncü sezonda da milyonlarca izleyiciyi ekran başına çekmesinin nedenleri arasında bulunuyor.

Gönül Dağı dizisinin 1 Ekim Cumartesi günü yayınlanacak olan 70. bölümü de merakla bekleniyor ve ilk fragman da yayınlandı.