Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Esra Bilgiç’in yanındaki yakışıklıyı gören hayranları heyecanlandı!..

Oyuncu Esra Bilgiç’in yanındaki yakışıklıyı gören hayranları heyecanlandı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü Oyuncu Esra Bilgiç, ekranlara en son Fox TV’de yayınlanan dönem dizisi Kanunsuz Topraklar ile gelmişti. Dizinin erken finali sonrasında oyuncuya Netflix için çekilen Terzi dizisinden teklif gittiği konuşulmuştu. OGM ile bazı şartlarda anlaşamayan oyuncunun teklifi kabul etmediği de kendi açıklaması ile ortaya çıkmıştı.

Bir süredir ekranlardan uzakta olan Esra Bilgiç, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Oyuncunun son instagram paylaşımında yanındaki yakışıklı genç adamı gören hayranları heyecanlandı. Özel hayatı ile gündeme gelmeyen ve sosyal medyada hayranlarının yanında bir erkek görmeye alışkın olmadığı oyuncu paylaşımıyla şaşırttı.

Ancak ünlü oyuncunun yanındaki, kardeşi Ali Bilgiç’ten başkası değildi. Zaman Zaman erkek kardeşi ile birlikte fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan oyuncunun kardeşi yakışıklılığıyla da dikkat çekiyor.

Oyuncu Esra Bilgiç'in yanındaki yakışıklıyı gören hayranları heyecanlandı!.. 7

Görüntüsüyle modellere taş çıkaran Ali Bilgiç, Ankara’da yaşıyor ve üniversite eğitimine devam ediyor. Esra Bilgiç de işten fırsat bulduğu zamanlarda sık sık kardeşiyle bir araya gelerek hasret gideriyor.

Güzel oyuncu aynı zamanda yeni projesiyle de adından söz ettirecek. Ünlü oyuncu, 2023 yılında, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı nedeniyle Disney Plus’ın bir jesti olarak çekilecek olan Atatürk dizisinde, Mustafa Kemal ile 1913-1916 yılları arasında mektuplaşmalarıyla da bilinen ve Atatürk’ün yakın dostu olan ‘Madam Corinne Lütfü’ye hayat verecek.