Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinin 123. yeni bölümünde hüzünlü sahneler ve heyecanlı olaylar yaşanacak!

Gönül Dağı dizisinin 123. yeni bölümünde hüzünlü sahneler ve heyecanlı olaylar yaşanacak!

tarafından ker_def

Sezondur TRT 1 ekranlarında izlenme rekorları kıran Gönül Dağı’nın 20 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacak 123. Bölümünde hüzün rüzgarları esecek, birbirinden heyecanlı olaylar yaşanacak… Taner, füzenin 2. kez patlamasının ardından yeni kararlar alacak… Bu kararına amcaoğulları nasıl bakacak? Ramazan ve Veysel’in eşleri bu tehlikeli patlama sonrası nasıl tepki gösterecek? Füze patlaması bir kaza mı yoksa arkasında birileri mi var?

Daha önce yaşadıkları büyük sorunları, sevgi, bağlılık, birlik ve beraberlik duygularıyla, birbirlerine kenetlenerek ve gece gündüz çalışarak aşan amcaoğulları, bu büyük sorunun da üstesinden gelebilecek mi? Sorunları çözmeye çalışırken yeni tehlikelerle karşılaşan amcaoğulları neler yaşayacak hepsi 123. Bölümle Gönül Dağı’nda…

GEDELLİ SAKİNLERİ, AMCAOĞULLARINDAN ŞİKAYETÇİ OLUYOR…

Amcaoğullarının iddialı projelerinden füzenin ikinci kez patlaması Gedelli sakinlerini kızdırır… Amcaoğullarından şikayetçi olan kasabalılar onların artık icad çalışmalarını bırakmalarını ister…

ASUMAN VE CEMİLE’DEN TEPKİ!

Daha önceki füze patlamasında Veysel’in sakatlanmasını unutamayan ve çektikleri acıları hatırlayan Cemile, ağlama krizine girer… Genç kadını sakinleştirmek mümkün olmaz. İlaçlarla yatıştırmaya çalışırlar.

Asuman ise, Ramazan’ın bu tehlikeli çalışmaları artık yapmaması gerektiğini söyler. Onun kitap yazmasını, saz evinden gelen gelirle de geçinebileceklerini söyler…

TANER, HANGİ KARARI ALIYOR? AMCAOĞULLARI NE YAPIYOR?

Füzenin patlaması ve tehlikeli anların yaşanması Taner’in moralini çok bozmuştur. Kasabalıların tepkisi, tüm bu yaşananlar onu önemli bir karar almayı yöneltir. Peki Taner’in bu kararına Veysel ve Ramazan nasıl yanıt verecektir. Yeni bölümde izleyeceğiz.

FÜZE PATLAMASININ ARKASINDA KİMLER VAR?

Taner, füze patlamasının ardında Yasemin’in olduğunu bilmektedir. Ancak kanıtı yoktur ve Yasemin’in akıl sağlığı yerinde değildir şeklinde raporu vardır. Füze patlamasıyla ilgili Savcılık, güvenlik kuvvetleri araştırmalarını sürdürmektedir… Amcaoğulları bu soruşturmanın biran önce sonuçlanmasını beklemektedir.

AMCAOĞULLARININ BAŞINA NELER GELECEK?

Füze patlamasıyla başlayan sorunlar bu kadarla da kalmayacak. Taner ve amcaoğullarını bekleyen daha büyük sorunlar vardır. Ayrıca yaşanacak yeni tehlikeler de onları beklemektedir. Gönül Dağı’nın 123. Bölümünde heyecan doruğa çıkacak.

KENAN, EŞİNE HANGİ SÜRPRİZİ YAPIYOR?

Kenan, sağlık ocağı yakınına bırakılan bebeğin Sosyal Hizmetler’e verilmesinin ardından üzüntülü günler geçiren Elif’e hangi sürprizi yapacak? Elif bu sürpriz karşısında nasıl tepki verecek? Yeni bölümde izleyeceğiz.

HÜSEYİN VE ADİLE, HANGİ EVDE YAŞAYACAK?

Geçtiğimiz hafta izlediğimiz bölümde evlenen Hüseyin ve Adile yaşayacak ev konusunda sorun yaşarlar. Hüseyin, iç güveyi damgası yememek için Adile ve Filiz’in evine gitmek istemez. Yeni ev de bulunamamıştır. Çevre baskısı nedeniyle çekinen Hüseyin, geçici bir şekilde Adile’nin evine yerleşir. Hüseyin, ev sorununu çözebilecek mi 123. Bölümde seyredeceğiz.