Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinin 4. sezonda da başarılı olması için senaristlere Taner ödevi!

Gönül Dağı dizisinin 4. sezonda da başarılı olması için senaristlere Taner ödevi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisinin dokusu, ortaya koyduğu değerler, izleyicilere verdiği haz 3 sezondur elde edilen büyük başarının nedenleri arasında bulunuyor. Dizi hayranları, ilk iki sezonda çok etkileyici bir hikaye kurgusu ile adeta mest oldu. Anadolu insanının değerlerini, yaşam şeklini ve umudunu taşıyan dizinin hikayesi, üçüncü sezonda ise eleştiriler almaya başladı.

Gülsim Ali İlhan’ın ayrılığının ardından Berk Atan’ın başrol olarak tek başına kaldığı hikayede, yan karakterler konusunda pek de bir sorun yok. Çünkü yan karakterler hem çok renkli hem de çok başarılı isimler tarafından canlandırılıyor.

Başrolde yer alan ve Taner karakteriyle hikayenin asıl sürükleyici ismi olan Berk Atan için ise yeteneğine söyleyecek söz yok. Ancak Taner karakterinin ilk iki sezondaki gibi izleyicileri derinden etkileme halinin üçüncü sezonda tam da yerine getirilemediği gözlemleniyor.

Dizi hayranları Dilek karakterinin ayrılığının ardından hikayeye bu boşluğu dolduracak bir ekleme yapılmamasından şikayetçi. Senaristlerin çabaları var ama 4. sezonda Taner’in bambaşka bir maceranın içinde olması diziye büyük dinamizm katacaktır.

Taner karakteri hikayenin sürükleyici ismi. Berk Atan da bu karakterin kendisini ne kadar çok etkilediğini yaptığı açıklamalarla ortaya koyuyor. Taner’in hayallerinin peşinden gitmesi, bunu yaparken ailesi için de tüm enerjisini ortaya koyan hali Berk Atan’ı da çok etkilemiş.

Gönül Dağı dizisinin 4. sezonda da başarılı olması için senaristlere Taner ödevi! 7

Bu nedenle de role çok adapte olan ünlü oyuncu, hikayenin temeli olan çocukluk aşkını bekleyip, onunla bir aile kurma hedefini gerçekleştirmesine de değindi.

Berk Atan, “Bütün hepsinin içinde ayakta kalıyor olması, o düzgünlüğünü, naifliğini, dürüstlüğünü kaybetmeden ayakta kalması çok değerli bir şey” ifadesini kullandı.

Bazen diziyi izleyebildiğinde Taner’in sahnelerine kendisinin de ekran başında üzüldüğüne değinen oyuncu, rolü ne kadar içselleştirdiğini de bu ifadeleri ile ortaya koydu. İşte bu noktada senaristlere Taner karakteri ile Berk Atan’ın bu sinerjisini daha çok ortaya çıkartacak, izleyicileri heyecanlandıracak ve meraklandıracak yeni kurgular gerekiyor.

Dizide yan karakterlere yenileri eklenecektir ama senaristlerin asıl noktayı kaçırmadan 4. sezonda Taner’in çizeceği yolu çok iyi tasarlaması şart. Gönül Dağı dizisinin 4. sezondaki başarısını Taner karakterinin hikayede nasıl şekillendirileceği belirleyecektir.