Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gönül Dağı dizisinin 73. bölüm reytingleri yine göz kamaştırdı!

Gönül Dağı dizisinin 73. bölüm reytingleri yine göz kamaştırdı!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarına geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran ve tiryakileri hızla çoğalarak her hafta zirveye yerleşen Gönül Dağı, 73. Bölümünde yine “1 Numara!” oldu.

Dizinin 22 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanan 73. Bölümü tüm izleyici gruplarında en iyi reytingleri elde ederek zirveye yerleşti. ABC1 grubunda çift hane olarak gerçekleşen reytingler, yılın yine en iyi oranlarından birisiydi. Gönül Dağı, önceki hafta da bu sezon için çift haneli reytinglere ulaşan ilk dizi olarak büyük başarı kazanmıştı.  Yalı Çapkını dizisinin de yine çift haneli reytingler aldığını ve bu iki yapımın diğer rakiplerinin bir hayli önünde bulunduğunu belirtelim.

Gönül Dağı dizisinin 73. bölüm reytingleri yine göz kamaştırdı! 7

Ülkemizin çok önemli sorunlarına parmak basarak, sevgi, saygı, hoşgörü ve geleneksel değerlerimizle harmanlanmış samimi senaryosu ile izleyicileri hem duygulandıran hem de yüzlerindeki eksik etmeyen Gönül Dağı, yeni sezonda da gençleri girişimcilik konusunda motive etmeye ve onlara rehberlik etmeye devam edecek.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı dizisi izleyicileri etkileyen sahneleri ile birbirinden farklı duygular yaşatıyor.

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimlerine devam edilen dizi üçüncü sezonuyla da yine çok başarılı bir şekilde ilerliyor ve hikayenin akıcı olması da milyonlarca izleyiciyi yine TRT1 ekranına çekiyor.

Dizinin 29 Ekim Cumartesi günü yayınlanacak olan 74. bölüm fragmanı da paylaşıldı: