Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu çalışkanlıkta zirve yaptı, 3 farklı proje 3 farklı rol!

Elçin Sangu çalışkanlıkta zirve yaptı, 3 farklı proje 3 farklı rol!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda Star TV ekranında yer alacak olan dizilerden birisi de Çöp Adam ve başrolde Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan yer alıyor. Elçin Sangu hayranları da heyecanla yeni diziyi ve Peri karakterini merakla bekliyor.

Elçin Sangu’nun hayranları ünlü oyuncuyu Şubat ayında başladığı tiyatro oyunuyla tebrik etmiş ve sahneye çıkmasından çok memnun kalmıştı. Şehirde Kimse Yokken isimli oyun ile başarılı bir performans ortaya koyan Elçin Sangu, kadın ile erkek üzerine kurgulanan oyunda Metin Coşkun, Elif Ürse, Kerem Arslanoğlu ve Ersin Arıcı ile birlikte rol aldı.

Elçin Sangu çalışkanlıkta zirve yaptı, 3 farklı proje 3 farklı rol! 9

Ünlü oyuncu yakın zaman önce duyurulan Jekyll & Hyde isimli müzikal projesi ile de gündeme geldi. Ünlü şarkıca Hayko Çepkin ile birlikte bu müzikal projesinde yer alan oyuncu, hayranlarına bir de dizi sürprizi yapıyor. 23 Ekim 2022 tarihindeki ilk gösterimiyle Zorlu PSM’de seyirci karşısına çıkan Jekyll & Hyde: Bir Broadway Müzikali projesinin oyuncuya yeni deneyimler katması bekleniyor.

Elçin Sangu çalışkanlıkta zirve yaptı, 3 farklı proje 3 farklı rol! 10

Tiyatro sahnesinde beğeni toplayan, müzikal projesi ile etkileyici bir sanat gösterisine hazırlanan Elçin Sangu, çalışkanlığını sergileyen yeni projesi Çöp Adam ile de gündemde yer almaya başladı.

Çöp Adam dizisinin ilk fragmanı yayınlandı ve hayranları oyuncunun bu yeni rolünün kariyerinde büyük bir çıkış sağlamasını umut ettiklerini belirten yorumlar paylaştı.

Elçin Sangu çalışkanlıkta zirve yaptı, 3 farklı proje 3 farklı rol! 11

Soyal medyada yorumlarda bulunan Elçin Sangu hayranları da oyuncunun bu çalışkanlığına vurgu yaparak şu yorumda bulundu: “Bu sene birbirinden farklı üç projeyle karşımıza çıkacak birbirinden farklı 3 hikaye birbirinden farklı 3 karakter… Hem çok çalışkan hem de çok yetenekli bir kadına hayranım mükemmelsin bebeğim.”

Çöp Adam dizisinin başlaması ile birlikte Elçin Sangu’nun ismini sosyal medyada ve basında daha çok duyacağınıza emin olabilirsiniz.