Ana sayfa Dizi Arşivi Masumiyet Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Masumiyet Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Masumiyet, Gold Film imzalı, yönetmeliğini Ömür Atay’ın yaptığı, senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisidir.

Kadına şiddet konusunu ele alan, toplumsal farkındalık yaratma hedefindeki dizi, sert sahnelerle dolu bir yapım. Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır gibi 3 önemli oyuncunun başrolünde yer aldığı dizinin yan karakterleri de çok iddialı isimlerden kuruldu. Masumiyet olumlu bir izlenim bıraktı ve izleyiciler dizinin vermek istediği mesajı önemsediklerini gösterdi.

Masumiyet Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:
Kanal: Fox TV
Yapımcı: Gold Film
Türü: Dram
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2021
Mekan: Kocaeli – İstanbul
Süresi: 120 dakika
Müzik: Tuna Hizmetli, Hakan Yeşilkaya
Başrol: Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır
Oyuncular: Tolga Güleç, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü, Deniz Işın, Asena Tuğal, Ertuğrul Postoğlu, Selen Uçer, Asena Keskinci, Neslihan Arslan, Rüçhan Çalışkur, Alayça Öztürk, Kimya Gökçe Aytaç, Gizem Ergün, Ozan Kaya Oktu, Adin Külçe, Almina Günaydın, Sevgi Temel, Burcu Derya, Ata Keskin.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanılıyor. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşılıyor. Yayın günü dizinin önemli sahneleri yayınlanıyor. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/masumiyetfox
Instagram: https://www.instagram.com/masumiyetfox/
Facebook: https://www.facebook.com/masumiyetdizisi/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCu3YENQuL09BShBsYfqk2Mg
Resmi internet sayfası: https://www.fox.com.tr/Masumiyet

TÜM HABERLER:

Masumiyet dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın… 

GENEL İZLENİM:

Hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile ekranlara hızlı giriş yapan Masumiyet dizisi ilk bölümü ile izleyicide merak uyandırarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Baş rollerinde Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ’u bir araya getiren dizinin yan karakterlerinde de güçlü isimler bulunuyor.

Diziye yönelik yapılan ilk yorumlar izleyicilerin hikayeyi çok beğendiği ve devam bölümlerinin de merakla beklendiğini gösteriyor. İlk bölümlerin reytingleri de Masumiyet dizisinin ekran ömrünün iyi olacağına işaret ediyor.

Masumiyet Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

HİKAYESİ:

Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela’nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil; babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur.

Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar’ın çabaları sonuçsuz kalır. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde değişecektir.

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Hülya Avşar (Hale Ilgaz)
Mehmet Aslantuğ (Harun Orhun)
Deniz Çakır (Bahar Yüksel)
Tolga Güleç (Timur Yüksel)
İlayda Alişan (Ela Yüksel)
Serkay Tütüncü (İlker Ilgaz)
Deniz Işın (İrem Orhun)
Asena Tuğal (Banu Kaya)
Ertuğrul Postoğlu – İsmail Ilgaz
Selen Uçer (Yelda Demirci)
Asena Keskinci (Hande Hancı)
Neslihan Arslan
Rüçhan Çalışkur (Gülizar Yüksel)
Alayça Öztürk (Neva Hancı)
Kimya Gökçe Aytaç (Asu Ilgaz)
Gizem Ergün (Emel Yüksel)
Ozan Kaya Oktu (Umut Demirci)
Adin Külçe
Almina Günaydın
Sevgi Temel – Burçak
Burcu Derya
Ata Keskin

Masumiyet Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

MEKANLAR:

Masumiyet dizinin hikayesi kadar mekanları da dikkatleri üzerine çekti. Dizinin çekim yeri için pek çok dizide kullanılan İstanbul ilinden farklı olarak Kocaeli tercih edildi.

Kocaeli sokaklarına ait görüntülerin sık sık yer aldığı Masumiyet dizisinde Kandıra, Derince, Gebze, İzmit, Dilovası, Körfez, Kartepe, Gölcük, Karamürsel, Başiskele gibi ilçelerine ait görüntüler de var.

Mekanları özenle çekilen dizide Hülya Avşar’ın hayat verdiği İlker’in annesi Hale’nin yaşadığı yer ise iş dünyasının sevilen bir ismine ait. Merhum iş insanı Sakıp Sabancı’nın yaşadığı yalı, dizide Hülya Avşar’ın canlandırdığı karakterin evi olarak kullanılıyor. İstanbul Beylerbeyi’nde bulunan görkemli yalı için ödenen ücret ise Dilek Sabancı tarafından engelli çocuklar için kurulan vakfa bağışlanacak.

JENERİK:

Masumiyet dizisinin müzikleri, Tuna Hizmetli ile Hakan Yeşilkaya’ya ait. Dizinin jenerik müziğini aşağıda dinleyebilirsiniz.

FRAGMANLAR:

Masumiyet dizisinden ilk fragman Fox TV’ nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2021 yılının Şubat ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni toplarken aynı zamanda izleyicide merak uyandırdı.

İlk Tanıtım:

Masumiyet dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalında bulabilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Masumiyet dizisi 24 Şubat 2021 tarihinde Fox TV ekranlarında izleyici ile buluştu. İlk bölümüyle izleyiciden tam not alan dizi her çarşamba akşamı saat 20.00’de izleyicisiyle buluşuyor.

Masumiyet dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasından izleyebilirsiniz.

KAMERA ARKASI:

Masumiyet dizisinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlanıyor. Oyuncuların kısa sürede birbiri ile kaynaştığı gözlerden kaçmazken çekimlerde oldukça eğlendikleri de kamera arkasındaki görüntülere yansıyor.