Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinin kötü adamı Fikret, Kusursuz Kiracı dizisinde ortaya çıktı!

Gönül Dağı dizisinin kötü adamı Fikret, Kusursuz Kiracı dizisinde ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1972 yılında Trabzon’da dünyaya gelen Ruhi Sarı, oyunculuk kariyerinde birbirinden çok farklı karakterlere hayat vermesinin yanı sıra, her karakterini de yorumlama şekliyle dikkat çeken oyunculardan birisi oldu. Ruhi Sarı tecrübesini ve yetenekleri sergilemeye yeni sezonda Kusursuz Kiracı dizisiyle devam edecek.

Eylül ayı itibariyle başlayacak olan yeni kış sezonunda Fox TV’nin iddialı projelerinden birisi de Kusursuz Kiracı dizisi oldu. Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Melisa Döngel, Özlem Tokaslan, Beyti Engin, Deniz Cengiz, Umut Kurt, Nilsu Yılmaz, Rüçhan Çalışkur ve Bennu Yıldırımlar gibi önemli isimlerle bir arada bulunan Ruhi Sarı, kadronun tecrübeli isimleri arasında bulunuyor.

Gönül Dağı dizisinin kötü adamı Fikret, Kusursuz Kiracı dizisinde ortaya çıktı! 7

Ruhi Sarı’yı dizi hayranları önceki sezon Gönül Dağı dizisindeki Fikret karakteriyle biliyor. Oyuncu, kötü bir adam olarak yer aldığı dizide yine çok başarılı bir oyunculuk sergiledi. Fikret, eski eşi Zahide’ye hayatı zindan eden ve onun yeni bir hayat kurmasına engel olaya çalışan, bunun için de her türlü kötülüğü yapabilecek birisiydi.

Fikret karakterini izleyiciye inandırma noktasında gayet iyi performans ortaya koyan Ruhi Sarı’nın şimdi de Kusursuz Kiracı dizisinde gizemli bir karakter ile izleyicilerle buluşması bekleniyor.

En son Netflix’te yayınlanan Kulüp dizisinde de Kurt isimli karakter ile izlediğimiz oyuncu, son dönemde yer aldığı sinema filmleriyle de yoğun bir temponun içinde bulunuyor.

1995 yılından bu yana oyuncu olarak dizilerde ve sinema filmlerinde izlemekte olduğumuz Ruhi Sarı; Yeditepe İstanbul, Aşk Yakar, Kırgın Çiçekler, Söz gibi önemli dizilerdeki karakterleri ile de dikkatleri üzerine çekmişti.