Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hayata çocuk saflığında bakan Kadir karakterinde Erkan Petekkaya herkesi mest edecek!

Hayata çocuk saflığında bakan Kadir karakterinde Erkan Petekkaya herkesi mest edecek!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen, etkileyici hikayesi ile olduğu kadar oyuncu kadrosuyla da adından söz ettirmeye hazırlanan yeni dizisi O Kız’ın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin setinden yeni fotoğraflar paylaşıldı.

İzleyicilerin en çok merak ettiği konuların başında ise Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı Kadir karakteri geliyor. Çünkü Kadir, hayata 5 yaşındaki çocuğun sevgisi ve saflığında bakan birisi. Böyle zorlu bir karakteri canlandırma noktasında da Erkan Petakkaya’nın performansı dizininin başarısı için birinci koşu olarak gözüküyor.

Setten yansıyan fotoğraflarda usta oyuncunun yine çok başarılı bir performans ile Kadir karakterinde fenomen olabileceğini gösteriyor. Erkan Petekkaya en son Kırmızı Oda dizisinde yer almış ve canlandırdığı Sadi karakteri ile milyonlarca izleyiciyi derinden etkilemişti.

Yayınlanan duygu yüklü tanıtımı ile büyük beğeni kazanan O Kız, yeni sezonda izleyicisi ile buluşacak. Herkesin kalbine dokunacak bir hikâye ile ekrana gelmeye hazırlanan dizinin setinden kamera arkası fotoğraflar basınla paylaşıldı.

Yıllar önce Sezin Akbaşoğulları ile Beyaz Gelincik isimli dizide buluşan Erkan Petekkaya, rol arkadaşı ile yıllar sonra yeniden bir araya gelmenin de mutluluğu içindeydi.

Sezin Akbaşoğulları da etkili performansları ile bugüne kadar önemli rollerde yer aldı. 1981 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu önceki sezon Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Zübeyde Hatun karakterini canlandırmıştı. Oyuncu geçen sezon ise Üç Kuruş dizisinde Azade karakteri ile hayranlarından büyük takdir topladı.

Bir dram hikayesi ile izleyici karşısına çıkacak olan O Kız’ın başrol oyuncuları Erkan Petekkaya ve Dilin Döğer’in setteki samimi ve eğlenceli anları büyük beğeni kazandı.

O Kız dizisinin fragmanı sosyal medyada da dizi hayranlarından büyük ilgi gördü.

Yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler ve canlandıracakları karakterler şöyle:

Erkan Petekkaya(Kadir), Sezin Akbaşoğulları (Sitare),Cengiz Orhonlu (Ozan), Dilin Döğer (Zeynep), Macit Koper (İsmail), Asiye Dinçsoy (Türkan), Orhan Kılıç (Fevzi), Ayten Uncuoğlu (Fatma), Münire Apaydın (Nimet), Ilgın Çakır (Mine), Melih Selçuk (Salih), Ece Efe (İpek), Göktuğ Yıldırım (Mustafa), Cem Kurtoğlu (Arkın), Deniz Bakacak (Seda), Mustafa Konak (Yusuf), Nehir Gökdemir (Esma), Zeynep Sönmez (Seher)

O Kız dizisinin çekimleri devam ediyor ve muhtemelen de Eylül ayından itibaren Kanal D ekranında izleyicileri etkileyen bir dizi olacak.