Ana sayfa Sosyal Medya Kubilay Aka setten sete koşuyor, adeta arı gibi çalışıyor!

Kubilay Aka setten sete koşuyor, adeta arı gibi çalışıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Kubilay Aka, 2016 yılında Vatanım Sensin isimli dizide Ali Kemal karakteri ile yer aldıktan sonra kariyerinde birbirinden çok farklı projelerle geniş bir hayran kitlesi elde etti. İlk projesinden sonraki süreçte birbiri ardına hem sinema filmlerinde yer alan hem de dizilerde etkili karakterlere hayat veren Kubilay Aka, artık başrollerin aranılan erkek oyuncularından birisi oldu.

Arif V216 filmindeki performansının ardından Çukur dizisinde Celasun karakteri ile de büyük popülerlik elde eden oyuncu, geçen yıl yaz aylarında Cam Tavanlar isimli dizide başrolde yer aldı. Aşk 101 isimli Netflix dizisinde de Kerem karakteri ile çok başarılı bir iş çıkartan oyuncu, ayrıca Oğlum isimli diziyle de bu sezon ekranda yine hayranlarının karşısındaydı.

Modern Kadın isimli hikayesini İrem Sak’ın yazdığı filmde başrolde yer alan Kubilay Aka, ayrıca Annesinin Kuzusu isimli sinema filminin de kadrosunda yer aldı.

Yaz döneminde tatil yapmak yerine arı gibi çalışmayı seçen oyuncu, Sadece Arkadaşız isimli Exxen platformu için hazırlanan dizide de Hazar Ergüçlü ile birlikte kamera karşısına geçti.

Kubilay Aka setten sete koşuyor, adeta arı gibi çalışıyor! 39

Kubilay Aka’nın yeni projesi de ortaya çıktı. Sinem Ünsal ile başrolünde yer alacağı Cenazemize Hoş Geldiniz isimli sinema filmi için anlaşan oyuncu, çalışmaya devam ediyor. Partneri Sinem Ünsal ile okuma provasında bir araya gelen Kubilay Aka, izleyicileri eğlenceli bir filmin beklediğini söyledi.

Senaryosunu oyuncu Gonca Vuslateri’nin yazdığı Cenazemize Hoş Geldiniz isimli film hakkında konuşan Kubilay Aka, “İki evlenmeye çalışan çocukların, iki ayrı aile olarak birbirinden farklarını gördüğümüz ve çok eğlendiğimiz bir aile komedisi” diye konuştu.

Sadece Arkadaşız isimli dijital diziden de bahseden oyuncu, 15’er dakikadan oluşan 20 bölümlük mini bir dizi projesi hazırlamakta olduklarını söyledi.

Hazar Ergüçlü ile partner olan Kubilay Aka, “İki kişi genelde en fazla 4 kişinin kamera karşısında olduğu bir iş. Çok keyifli, güzel bir romantik komedi olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Yıllardır tatil yapmaması ile bilinen Kubilay Aka, oyunculuk mesleğini severek yaptığını ve çalışmaktan başka bir şey düşünmediğini de sözlerine ekledi.