Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinin neşesi Cihat Süvarioğlu setteki halleriyle herkesi güldürüyor!

Gönül Dağı dizisinin neşesi Cihat Süvarioğlu setteki halleriyle herkesi güldürüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde izleyicilerin sahnelerini merakla beklediği en dikkat çekici isim Cihat Süvarioğlu oldu. İki sezon boyunca TRT1’de çok başarılı bir çıkış sergileyen Gönül Dağı dizisi, üçüncü sezonuyla da yeniden ekranlara dönüş yaptı.

Dizinin akıcı giden hikayesinin yanı sıra, iyi reytingler alması, ayrıca tüm izleyici gruplarını kendisine çekebilmesi büyük bir başarı olarak değerlendiriliyor. Ramazan karakteri de Gönül Dağı dizisinde ekran önünde izleyicileri en çok eğlendiren isim olarak sosyal medyada çok konuşuluyor.

Gönül Dağı dizisinin neşesi Cihat Süvarioğlu setteki halleriyle herkesi güldürüyor! 8

Ramazan karakterini canlandıran Cihat Süvarioğlu’nun doğaçlama yeteneğini de kullanarak canlandırdığı Ramazan karakteri, dizi tarihine şimdiden damgasını vurdu. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde yapılan çekimlerde genç oyuncunun sette de arkadaşlarının eğlence kaynağı olduğu ortaya çıktı.

Cihat Süvarioğlu’nun çekimler sırasında doğal hallerini kamera arkası görüntülerden izleyebilirsiniz. Zaman zaman yayınlanan bu tür paylaşımlar set ortamında ne kadar güçlü bir dayanışma olduğunu gösteriyor.

Ayrıca dizinin ekibi yoğun çekim saatlerini eğlenerek geçirirken, en çok da Cihat Süvarioğlu’nun sette neşe kaynağı haline geldiğini görebilirsiniz.

Gönül Dağı dizisinin neşesi Cihat Süvarioğlu setteki halleriyle herkesi güldürüyor! 9

Gönül Dağı dizi ekibi hem eğleniyor hem de ekran başındaki izleyicileri eğlendirmeyi başarıyor. Dizinin hikayesinde birbirinden çok farklı duyguları yaşamak mümkün.

Ancak set ortamında en çok gözüken sahneler, oyuncuların çekimler sırasında fazlasıyla eğlendiği ve kahkaha dolu bir ortamda çalıştıkları oluyor.

İşte Gönül Dağı dizisinin 68. bölüm kamera arkasında yaşananlar ve Cihat Süvarioğlu’nun kahkaha dolu anları: