Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisinin bu kadar etkili olmasının altında yatan bir neden var!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin bu kadar etkili olmasının altında yatan bir neden var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşan Bir Küçük Gün Işığı dizisi yeni sezonun en dikkat çeken yeni projelerinden birisi oldu. Özellikle de Seray Kaya’nın canlandırdığı Elif karakterinin yaşadıkları ve oyuncunun bunu çok etkili bir şekilde ortaya koyması, izleyenleri derinden sarstı.

Elif karakteri hayatında her şeyin güzel gittiğini düşündüğü bir noktada, eşinin ölümünün ardından aslında tüm hayatının yalanlarla dolu olduğunu anlıyor. Kendi velayetinde bir kızının bulunduğunu öğrenen Elif, eşinin ölümünün acısından sonra ortaya çıkan gerçeklerle büyük bir sarsılma yaşıyor.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Seray Kaya’nın etkileyici dram performansı reytinglerin de iyi gelmesini sağladı. Oyuncu, o kadar başarılı bulundu ki, dizinin sezonun en iyi çıkışını yapan projesi olması da kaçınılmazdı.

Bir Küçük Gün Işığı dizisini bu kadar etkili yapan şey de Seray Kaya’nın oyunculuğu ve Elif karakterinin içine düştüğü durumun izleyenlere kendi hayatını düşündürmesi oldu. Bir yalanın içinde yaşayan ama bunu bilmeden hayatına devam eden belki de ne kadar çok insan vardır.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin bu kadar etkili olmasının altında yatan bir neden var! 7

İşte dizinin topluma yansıyan bu yönü ilginin artmasını sağlarken, Elif karakterinin derinliği ve insani yönü de izleyicileri çok etkiledi. Seray Kaya, “Kendimle aramda bağ kurduğum şey, Elif sevginin her şeyin üstesinden gelebileceğine inanıyor. Sevgi ile her şeyi çözebileceğine inanıyor. Ama hikayeyi izlediğimizde gerçek hayatın tam tersiyle yüzleşiyor. Bu da tokat gibi çarpıyor ona” şeklinde konuştu.

Sürprizlerle dolu hikayesi bulunan dizide Elif karakterini kendilerine yakın hisseden kadın izleyiciler özellikle dizinin iyi reytingler almasını sağladı. Bu durum da atv için bir sürpriz değil. Genellikle kadın izleyicilerin ruhuna seslenen projelere önem veren atv, Bir Küçük Gün Işığı dizisiyle de yine hedefi 12’den vurmuş gözüküyor.