Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinin reytinglerindeki düşüşü gören bir kez daha şaşkına döndü!

Gönül Dağı dizisinin reytinglerindeki düşüşü gören bir kez daha şaşkına döndü!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarına geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran ve çok geniş bir izleyici kitlesini ekrana taşıyan Gönül Dağı dizisinde, 72. bölüm geride kaldı. Cumartesi akşamlarının sevilen dizisinin tüm izleyici gruplarında birincilik elde etmesi beklenen bir gelişmeydi.

Ancak beklenmeyen şey ise reyting oranlarında yaşanan düşüş oldu. Gönül Dağı dizisi yine sezonun en iyi reytinglerinden birisini elde etti ama geçtiğimiz hafta çift haneli oranlara yükselmesi sonrasında eski günlere dönüş yaptığı değerlendirmesini yapmıştık. Ancak 72. bölümde çift haneli reytinglerden uzaklaşan ve geçen hafta elde edilen sonuçları aratan bir reyting tablosu dikkatleri çekiyor.

Gönül Dağı dizisi yine milyonlarca izleyiciye ulaştı ve yine yayınlanan tüm diziler arasında en iyi reytingleri elde eden projelerin başında geldiğini kanıtladı. Ancak çift haneli oranların sürekli gelmeyeceği, zaman zaman elde edilebileceği ve bunun çok zor olduğu gerçeği de bir kez daha anlaşıldı.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı dizisinde küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.

Gönül Dağı’nın 22 Ekim Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1’de yayınlanacak 73. Bölümü yine büyük ilgi görecektir.