Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinin reytinglerini görenler şaşkınlığını gizleyemedi!

Gönül Dağı dizisinin reytinglerini görenler şaşkınlığını gizleyemedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Cumartesi akşamları yayınlanan ve üçüncü sezona geçtiğimiz hafta başlayan Gönül Dağı dizisinin, reyting sonuçlarını görenler, geçen yıllara göre farklılıklar olduğunu hemen fark etmişti. Geçen hafta dizi çok iyi sonuçlar almasına rağmen, iki sezon boyunca çift haneli reytingler alan bir dizi için bu oranlar düşük bulunmuştu.

Tabii ki birçok yapımın ulaşamayacağı kadar iyi reytingleri bulunan dizi Eylül ayı ile birlikte ekrana geri dönen milyonlarca izleyiciyi yeniden TRT1 ekranına çekti. Dizinin 10 Eylül Cumartesi günü yayınlanan 67. bölümünün reytingleri de tüm kategorilerde çok iyi geldi. Dizi tüm izleyici gruplarında birincilik elde ederek yine muhteşem bir başarı kazandı.

Reyting oranları hala 10’lu reytinglerin bir hayli altında. Çünkü dizinin sadık izleyicileri iyi biliyor ki, çift haneye ulaşmak Gönül Dağı için hiç de zor değil. Ancak henüz dizinin elde edebildiği reytingler iki sezon boyunca alışkanlık haline gelen 10’lu reytinglerin bir hayli altında gerçekleşiyor.

Gönül Dağı dizisinin reytinglerini görenler şaşkınlığını gizleyemedi! 7

Daha önceki yıllarda da tüm izleyici gruplarında benzer oranlar elde ediliyordu. Bu noktada üçüncü sezonda da yine dizinin tüm izleyici gruplarında birbirine benzer reytingler elde ettiğini görebiliyoruz.

Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan’ın hikayede yer almaması, Berk Atan’ın omuzlarındaki yükü de artırmışa benziyor. Taner karakteri hem aşkını doya doya yaşayamadığı Dilek’in ölümünün acısını yaşıyor hem de bebeğine babalık yapmak için çaba harcıyor.

Gönül Dağı dizisinde Asuman ile Ramazan aşkının yanı sıra Kenan ile Elif aşkı da izleyicileri mutlu etmeye devam ediyor. Yeni bölüm fragmanında Nazlı Pınar Çağlar’ın canlandırdığı Cemile’nin yeniden hamile olduğunun ortaya çıkması da izleyicileri mutlu edecek.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı bakalım Cumartesi akşamları çift haneli reytinglere bir daha ulaşabilecek mi? Şu anda bunun başarılması çok zor gibi gözükse de Ekim ayı itibariyle izleyici sayısının artışı ile yeniden eksi günlere dönmek mümkün olabilir.

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı’nın çekimleri Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde devam ediyor. Dizinin 68. yeni bölümü 17 Eylül Cumartesi akşamı ekranlara gelecek.