Ana sayfa Sosyal Medya Hakan Yılmaz 4 yıl aradan sonra atv’nin en iddialı dizisiyle ekrana dönüş yaptı!

Hakan Yılmaz 4 yıl aradan sonra atv’nin en iddialı dizisiyle ekrana dönüş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1969 yılında Trabzon’da dünyaya gelen Hakan Yılmaz’ın canlandırdığı karakterlerin duygusunu izleyiciye geçirme konusundaki başarısını yer aldığı projelerden iyi biliyoruz. Oyuncu, 1990’lı yılların sonlarından bu yana birçok projede yer aldı ve akıllarda farklı rollerle kaldı.

Ayrılsak da Beraberiz isimli dizide Janset ile muhteşem bir partnerlik süreci geçiren ünlü oyuncu, uzun süren bu proje ile milyonlarca izleyicinin kalbini kazanmayı başardı. Sinemaya daha fazla önem veren ve üst üste birçok filmde rol alan Hakan Yılmaz çeşitli dizilerde yer alsa da akılda kalanlar sınırlı sayıda oldu.

Avrupa Yakası dizisindeki Osman karakterini hatırlayanlar çok olacaktır. Ayrıca oyuncunun unutulmaz projelerinden birisi de Aslıhan Gürbüz ile başrolü paylaştığı Yahşi Cazibe isimli dizi oldu.

En son 2018 yılında Koca Koca Yalanlar isimli dizideki rolüyle televizyon ekranında yer alan oyuncu, 2022 yılında yeniden hayranlarının karşısına çıkmaya karar verdi.

atv’nin 3 sezon boyunca büyük başarılar kazanan Kuruluş Osman dizisinin dördüncü sezonu öncesinde büyük bir yenilik hareketi yapıldı. Tam 11 yeni oyuncunun katıldığı dizide ismi sayılan oyuncuların başında Hakan Yılmaz geliyor.

Usta oyuncu, 4 yıllık aranın ardından yeniden televizyon ekranında hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dördüncü sezonunda hem hikayesi ile hem de yeni karakterleri ile izleyicileri şaşırtmaya hazırlanan Kuruluş Osman dizisi, bomba gibi bir sezona hazırlanıyor.

Yapımcı Mehmet Bozdağ, “Okumalar bitti, artık hareket vakti! Müthiş bir sezon geliyor” diyerek izleyicilerin heyecanını artırırken, 11 yeni oyuncunun isimleri ise şöyle: “Hakan Yılmaz, Nihat Altınkaya, İpek Karapınar, Deniz Hamzaoğlu, Kaan Yalçın, Almila Uluer Atabeyoğlu, Miray Akay, Begüm Çağla Taşkın, Caner Nalbantoğlu, Talat Can Büyükaltay ve Noyan Üzer.”