Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinin Sefer’i Ferdi Sancar hem mütevazi hem de gurur dolu!

Gönül Dağı dizisinin Sefer’i Ferdi Sancar hem mütevazi hem de gurur dolu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisi sezon finali yaparak geçtiğimiz hafta izleyicilerine veda etti. İki sezondur çok başarılı bir performans ortaya koyan TRT1 dizisinde hem genç oyuncular öne çıktı hem de tecrübeli isimler onlara büyük destek verdi. Dizinin hikayesi de çok sevilince son yılların en iyi reytinglerini alan dizilerinden birisi haline geldi.

Gönül Dağı dizisinde Ferdi Sancar da rol alıyor ve canlandırdığı Sefer karakteri ile özellikle hikayenin dram noktasında önemli bir varlık sergiliyor. Özellikle dizinin ilk sezonunda Zahide’ye olan aşkıyla Sefer karakteri hep gündemdeydi. İkinci sezonda biraz daha geri planda kalsa da Sefer karakterindeki başarılı performansı ile Ferdi Sancak, bu başarının en önemli mimarlarından birisi oldu.

Gönül Dağı dizisinin Sefer'i Ferdi Sancar hem mütevazi hem de gurur dolu! 8

Ferdi Sancar katıldığı bir etkinlikte açıklamalarda bulundu. Oyuncu, “Herkesin yüreğine sağlık. Alnımızın akıyla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. İnşallah karşılığını buluyordur, buluyor ki, buralardayız” şeklinde konuştu. Ferdi Sancak, son iki yılın en başarını ilk 3 dizisinden birisi olan Gönül Dağı’nın elde ettiği sonuçlara göre oldukça mütevazi konuştu.

Gönül Dağı dizisinden en son Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan’ın ayrılması tüm hayranları üzmüştü. Üçüncü sezonu da merakla beklenen dizide Sefer karakterini canlandıran Ferdi Sancar, rolünün devam edeceğini duyurdu.

Gönül Dağı dizisinin Sefer'i Ferdi Sancar hem mütevazi hem de gurur dolu! 9

Gönül Dağı dışında başka projesi olmayan oyuncu, yaz dönemini dinlenerek geçirecek. Gönül Dağı dizi ekibinin de Ağustos sonlarında Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde yeniden bir araya gelerek üçüncü sezon çekimlerine başlaması planlanıyor.