Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aşk ve Mavi dizisinin Fatma’sı Nur Yazar yeni dizi için hayatında büyük değişiklik yaptı

Aşk ve Mavi dizisinin Fatma’sı Nur Yazar yeni dizi için hayatında büyük değişiklik yaptı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nur Yazar ismini çeşitli projelerle iyi tanıyan dizi hayranları özellikle Aşka Sürgün ile Aşk ve Mavi dizilerini de iyi biliyor. atv ekranında büyük başarı kazanan Aşk ve Mavi dizisinde Fatma karakterini Nur Yazar canlandırmıştı.

Ankara’da yaşamını sürdüren ve tiyatro faaliyetleri ile son yıllarda sahnelerde yer almayı tercih eden Nur Yazar, aynı zamanda Ankara Devlet Tiyatrosu Sanatçısı konumunda… Ancak Nur Yazar artık İstanbul’da ve yeni dizi Tozlu Yaka ile de yakında izleyicilerin karşısına çıkacak.

2019 yılında yayınlanan Sevdim Seni Bir Kere dizisinden 3 yıl sonra kısa bir rol ile Elkızı dizisinde izlediğimiz Nur Yazar, çekimleri başlayan Tozlu Yaka dizisi ile birlikte de yaz döneminden itibaren televizyon ekranına geri dönüş yapacak.

Aşk ve Mavi dizisinin Fatma'sı Nur Yazar yeni dizi için hayatında büyük değişiklik yaptı 8

Çağla Şimşek, Serra Pirinç, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nebil Sayın, Ulvi Kahyaoğlu, Kadim Yaşar gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Tozlu Yaka, bir gençlik ve aile dizisi olarak öne çıktı.

Nur Yazar da bu projede yerini aldı. Oyuncu,Aşk ve Mavi’nin kendisi için özel projelerden birisi olduğunu da söyledi.

Nur Yazar, “Güzel, keyifli bir işti. Şimdi İstanbulda’yım, biraz buradayım. Proje ne kadar devam ederse buradayım” dedi.

Aşk ve Mavi dizisinin Fatma'sı Nur Yazar yeni dizi için hayatında büyük değişiklik yaptı 9

Tozlu Yaka dizisi hakkında bilgi vermek istemeyen Nur Yazar, evini de buraya taşıdı. İstanbul’da kültür sanat etkinliklerinin çok yoğun olduğunu ve yaşayan bir şehir görüntüsünde olduğunu anlatan Nur Yazar, sanatçıyı bu anlamda çok besleyen bir şehir olduğunu da sözlerine ekledi.

Konservatuvardan mezun olduktan sonra kariyeri için 2005 yılında İstanbul’a gelen Nur Yazar, setlerde yer almış ama şehre alışmakta zorlanmıştı. O dönemde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle zorlanan oyuncu, daha sonra Ankara’ya döndü ve zaman zaman da projeler için İstanbul’a gelip gitmek durumunda kaldı.