Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinin sezon finalinde gözyaşlarınızı tutamayacaksınız!

Gönül Dağı dizisinin sezon finalinde gözyaşlarınızı tutamayacaksınız!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren TRT 1 izleyicilerinin gözbebeği olan Gönül Dağı, 28 Mayıs Cumartesi akşamı ekrana gelecek 65. Bölümüyle 2. Sezon finali yapacak. Bozkırda geçen bir aşk masalını, sıcak, samimi, içten Anadolu insanının yaşamlarından kesitleri ve hayallerinin peşinden koşarak muhteşem icadlara imza atan üç amcaoğlunun başarı hikayesini anlatan Gönül Dağı’nın sezon finalinde hem eğlenecek hem de gözyaşlarımızı tutamayacağız.

Gönül Dağı’nın 65. Bölümünde, engelleri aşarak, imkansızı başaran ve birbirlerine kavuşan Ramazan (Cihat Süvarioğlu) ve Asuman (Hazal Çağlar)’ın muhteşem düğününü izleyeceğiz. Ramazan sevdiğine düğün öncesi bir sürpriz yapacak ancak hiç ummadıkları olaylar peş peşe gelecek. Gelinle damat düğüne yetişebilecek mi Gönül Dağı’nın 65. Bölümünde izleyeceğiz.

Gönül Dağı dizisinin sezon finalinde gözyaşlarınızı tutamayacaksınız! 9

MERYEM’İ KARŞISINDA GÖREN RIFAT NASIL TEPKİ VERECEK?

Geçtiğimiz hafta izlediğimiz bölümlerde görücü usulüyle Mihriban (Hande Nur Tekin) ile evlenen Kellerin Rıfat (Hüseyin Sevimli), yavaş yavaş bu aile hayatına alışmaya başlamış ve eski haline dönme sinyalleri vermişti. Ancak İstanbul’da umduğunu bulamayan ve Gedelli’ye geri dönen Meryem (Sevilay Gültekin), Rıfat’ta nasıl bir değişim yaratacak yeni bölümde izleyeceğiz.

Rıfat’ın Mihriban’la evlendiğini öğrenen Meryem, onların yanına gider ve Rıfat’a borcunu ödemek ister. Rıfat, Meryem’i karşısında görünce yine kendisini kaybeder ve kaçar, Mihriban da peşinden gider. Tam iyileşme aşamasındayken yaşanan bu tatsız karşılaşma, Rıfat’ta nasıl bir yıkım yaratacak, Mihriban, eşine bu konuda ne kadar destek olabilecek Gönül Dağı’nın 3. Sezon ilk bölümünde izleyeceğiz.

GÖNÜL DAĞI’NDA YAŞANAN TEHLİKE VE DİLEK’LE TANER’İN ZOR ANLARI…

Ramazan ve Asuman’ın düğün günü Gönül Dağı’nda yaşanan tehlikeli hareketlilik ve gerilim, Kaya ailesinde tamiri mümkün olamayacak yaralara yol açacak. Doğuma az bir süre kalmasına rağmen çalışmalara devam eden Dilek (Gülsim Ali İlhan), düğün günü Gönül Dağı’nda yaşanan tehlike üzerine göreve gider…

Gönül Dağı dizisinin sezon finalinde gözyaşlarınızı tutamayacaksınız! 10

Ancak bu kez Gönül Dağı’ndan yuvarlanan kayalar, özellikle bir mahalledeki birçok aileyi çok büyük bir tehlikeyle karşı karşıya bırakmıştır. Dilek, bu ailelerin evlerini boşaltmaları için koştururken kendisi çok büyük tehlikeyle karşı karşıya kalır…

Gönül Dağı dizisinin sezon finalinde gözyaşlarınızı tutamayacaksınız! 11

Gönül Dağı’nın kavuşamayan aşıkları için ağlayan kayalar, yaşanan hüznün ve üzüntünün, hayata merhaba diyen bebekler ise umudun ve yaşama sevincinin habercisi olacaktır.

Gönül Dağı, 65. Bölümündeki 2. Sezon finaliyle yine çok konuşulacak, ses getirecek, duygu yüklü sahneleriyle hüzünlendirecek, samimi, içten sahneleriyle büyük beğeni toplayacak.