Ana sayfa Sosyal Medya Gonca Vuslateri isminin önüne yeni bir unvan daha ekledi!

Gonca Vuslateri isminin önüne yeni bir unvan daha ekledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, şimdiye kadar yer aldığı projelerdeki başarılı performansları ile göz dolduran isimlerden birisi… Sinema ve dizi setlerinde sıklıkla gördüğümüz, tiyatroda da kendisini gösteren Gonca Vuslateri, kariyer basamaklarında yeni bir adım daha atıyor.

Ünlü oyuncu isminin başına senarist unvanını da ekleyecek bir adım attı. Gonca Vuslateri’nin hikayesini yazdığı komedi türündeki sinema filmi için hazırlıklar başladı. Oyuncunun anlaştığı firma ise sektörün en köklü ve etkili yapımcılarından Fatih Aksoy’un sahibi olduğu Medyapım oldu…

Gonca Vuslateri’nin hikayesini kendisinin yazdığı sinema filminde yer alacağı ama kadroda başka hangi isimlerin olacağı henüz netleşmedi. Son dönemde birçok ünlü isim çeşitli adımlar atarak ya senaryo yazmaya ya yapımcı olarak piyasada yer almaya ya da farklı konseptler ile öne çıkmaya çalışıyor…

Gonca Vuslateri de kendi adına önemli bir adım atarak senaristlik konusunda ilerlemek istiyor. Oyuncunun ilk sinema filmi için hazırlıklar sürürken, tüm ekibin toparlanması ile Temmuz ayında sete çıkılması da planlanıyor.

Gonca Vuslateri, 1986 yılında Bursa’da dünyaya geldi ve 2006 yılından bu yana da dizi setlerinde yer alıyor. Aliye isimli unutulmaz dizide Nuray karakterini canlandıran oyuncu, Canım Ailem dizisindeki Nurcan ile de çok dikkat çekmişti. Yalan Dünya dizisinde Eylem karakteri ile akıllardan çıkmayan oyuncu, Anne isimli diziyle de ismini dünyanın birçok ülkesinde duyurdu.