Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinin ünlü oyuncusu Serkan Kuru’nun boşandığı eşi de ünlü birisi!

Gönül Dağı dizisinin ünlü oyuncusu Serkan Kuru’nun boşandığı eşi de ünlü birisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serkan Kuru, Gönül Dağı dizisine ikinci sezonun başında katıldı. Canlandırdı Doktor Kenan karakteri ile izleyicilerin sevdiği karakterlerden birisini canlandıran oyuncu, hikayenin başarısında önemli bir pay sahibi oldu.

İki sezonluk başarının ardından Eylül ayında üçüncü sezonu ile yeniden izleyicilerle buluşması beklenen Gönül Dağı dizisinde Serkan Kuru üçüncü sezonda da rolüne devam edecek. Oyuncu özel hayatında ise eşi ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle ayrılık kararı aldı.

Eşiyle fikir anlaşmazlıkları sonucu çiftin boşandığı ortaya çıktı. Geçen hafta yaşanan boşanma sessiz bir şekilde gerçekleşti ve Serkan Kuru eşi ile anlaşmalı olarak ayrılmış oldu.

Gönül Dağı dizisinin üçüncü sezonunda Doktor Kenan karakteri ile yine etkili bir performans ortaya koyması beklenen oyuncu, bir çocuk babası.

Serkan Kuru’nun boşandığı eşi ise Arka Sokaklar dizisinde rol alan Gökcan Gökmen idi. Bir dönem birlikte rol alan ve bu projeler sayesinde tanışan ikinin yolları ayrılmış oldu.

Gönül Dağı dizisinin ünlü oyuncusu Serkan Kuru'nun boşandığı eşi de ünlü birisi! 7

Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde Matematik bölümünü bitiren Gökcan Gökmen ise Şahika Tekand atölyesinde eğitim alarak oyunculuğa başladı.

Acı Hayat dizisindeki Aysu karakteri ile dikkatleri çeken Gökcan Gökmen, 2006 ile 2016 yılları arasında birçok projede bulundu.

Çiçek Taksi, Kaçak Gelin, Arka Sokaklar, Ah İstanbul, Unutulmaz ve Mahpeyker Kösem Sultan gibi projelerde yer alan oyuncu son 6 yıldır herhangi bir yapımda yer almadı.