Ana sayfa Dizi Haberleri Özcan Deniz’in içinde hala yara olan bir dizisi var!

Özcan Deniz’in içinde hala yara olan bir dizisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özcan Deniz, 1972 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Müzik ile oyunculuğu bir arada sürdüren Özcan Deniz, ayrıca yönetmenlik deneyimleri de yaşadı.

İstanbullu Gelin dizisinde canlandırdığı Faruk Boran karakteri ile akıllara yazılan oyuncu, pandemi döneminde Senkron isimli bir dijital diziyi de kendi imkanları ile çekerek farklı bir tecrübe yaşamıştı.

Özcan Deniz, en son 2021 yılında izleyicilerle buluşan ve sadece 13 bölüm süren Seni Çok Bekledim dizisiyle izleyicilerin karşısına geçmişti. İrem Helvacıoğlu ile başrolünde yer aldığı diziye büyük önem veren, konseptini de kendisi hazırlayan Özcan Deniz, projenin 13 bölüm sürmesinin şanssızlığı ile de yüzleşti.

Ancak Özcan Deniz’e göre bu dizinin kısa sürmesinin bir başka nedeni var. Ayrıldığı eski eşi Feyza Aktan’ı sorumlu tutan Özcan Deniz, dizinin yayınlanacağı gün rakip kanalda Feyza Aktan’ın kendisi için açıklamalar yaptığını hatırlattı ve şiddet uyguladığı şeklinde basına yansıyan olayların dizinin kötü bir başlangıç yapmasına neden olduğunu söyledi.

Özcan Deniz'in içinde hala yara olan bir dizisi var! 7

Özcan Deniz, bu ifadeleriyle de büyük emek verdiği Seni Çok Bekledim dizisinin kısa süreli olmasını eski eşi Feyza Aktan’a bağlamış oldu.

Ünlü oyuncu, şunları söyledi: “Dizinin yayınlanacağı gece, rakip kanalda ‘Özcan Deniz şiddet uyguladı’ diye yargılandım. Sonuç odaklı bir haber yapıldı. Bu da çıktı. Şiddete uğradığını iddia ediyorsun. Bu 6 ay sürdü. Hemen hemen her gazetede, mecrada operasyon buydu. Diziyi bitirdi. 120 kişinin ekmeği ile oynandı. Dizi başka nedenlerden bitti diyenler olabilir. Hayır, senaryoyu yazarsın toparlarsın. Biz o gece reyting tablosunu takip ettik, rakip kanaldaki o haberden sonra nasıl düştüğünü gördük. Bir sonraki hafta insanların takip etmeyi bıraktığını, bir protesto oluşturduğunu gördük. Önemli değil.”