Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisiyle parlayan Berk Atan, yeni partneri ortaya çıktı!

Gönül Dağı dizisiyle parlayan Berk Atan, yeni partneri ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Berk Atan, Gönül Dağı isimli TRT1 dizisiyle birlikte iki sezondur ekranda başarıyla Taner karakterini canlandırıyor. Gülsim Ali İlhan ile de iki sezon boyunca çok başarılı bir partnerlik süreci geçiren oyuncu, üçüncü sezonda rol arkadaşı olmadan yoluna devam edecek.

Gülsim Ali İlhan’ın diziden ayrılma kararı alması ve Dilek karakterinin de ikinci sezon finalinde veda ettiğinin ortaya çıkması ile birlikte Berk Atan da partnersiz kaldı. Oyuncunun yeni sezonda yeni bir partner ile yoluna devam etmesi bekleniyor ama bu ismin kim olduğu henüz belli değil.

Gönül Dağı dizisindeki başarısının ardından yapımcıların teklif üstüne teklif yaptığı isimlerden birisi haline gelen Berk Atan, Üçüncü Gün isimli sinema filminde de yer almayı kabul etti.

Akşam gazetesinin haberine göre; Gönül Dağı dizisinin ardından şimdi de yeni sinema filmi için hazırlıklar yapan oyuncunun partnerinin ise Yağmur Tanrısevsin olduğu ortaya çıktı. Bu durum iki genç oyuncunun hayranlarını da çok memnun etti.

Gönül Dağı dizisiyle parlayan Berk Atan, yeni partneri ortaya çıktı! 8

Yağmur Tanrısevsin daha önce Kalp Yarası dizisinde Gökhan Alkan ile yine çok başarılı bir partnerlik süreci geçirdi. İkilinin yeni bir filmde bir araya gelecek olması sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor.

Berk Atan’a Gönül Dağı dizisinde Gülsim Ali İlhan’dan sonra yeni partner arayışı devam ederken, oyuncunun Yağmur Tanrısevsin ile yeni sinema filminde buluşacak olması dikkat çeken bir gelişme olarak sosyal medyayı hareketlendirdi.

Berk Atan da son iki yıllık süreçte kariyer çıkışının sonuçlarını almaya başladı. Yakında iki ünlü ismin film setinde bir araya gelerek çekimlere başlaması bekleniyor.

İkilinin hayranları sosyal medyada köpekleri ile olan pozunu da paylaşarak, birbirlerine ne kadar uyumlu olacaklarını da bu sevimli dostlar aracılığı ile göstermiş oldu.

Gönül Dağı dizisiyle parlayan Berk Atan, yeni partneri ortaya çıktı! 9