Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinden sonra Halit Özgür Sarı beklediğini bulamadı!

Kardeşlerim dizisinden sonra Halit Özgür Sarı beklediğini bulamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim projesi atv ekranında iki sezondur en çok konuşulan işlerden birisi oldu. Hem tecrübeli oyuncuların hem de gençlerin öne çıktığı Kardeşlerim, çok iyi reytingler elde eden bir dizi. atv’nin de yeni sezonda çok büyük başarılar beklediği Kardeşlerim, Cumartesi akşamları milyonları ekrana çeken bir yapım olarak gücünü her bölümde sergiledi.

Kardeşlerim dizisinde Kadir Eren olarak hikayede yer alan Halit Özgür Sarı, o kadar başarılı bir çıkış yaptı ki, kendisi bile bunu beklemiyordu. Kardeşlerim dizisinin başladığı andan itibaren en çok konuşulan karakter Kadir olmuştu ve Halit Özgür Sarı da uzun süre gündemden düşmedi. Ancak oyuncunun 29. bölümde veda etmesi de tüm hayranları için büyük bir şok oldu.

Halit Özgür Sarı’nın diziden hikaye nedeniyle mi yoksa kendisi istediği için mi ayrıldığı ise hep sosyal medyanın tartıştığı bir konu olarak kaldı. Diziden sonra bedelli olarak askerlik görevini yapan oyuncu yaz döneminde ise Gizli Saklı isimli Fox TV dizisiyle yeniden ekrana dönüş yaptı. Ancak oyuncunun bu geri dönüşü beklenildiği kadar etkili olamadı.

Kardeşlerim dizisinden sonra Halit Özgür Sarı beklediğini bulamadı! 7

Gizli Saklı bir polisiye komedi dizisi olarak öne çıktı ve Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı ikilisini de kimi izleyiciler birbirine yakıştırdı, kimileri ise uyumsuz buldu. Dizinin eğlenceli hikayesine rağmen reytinglerde çok iyi sonuçlar gelmemesi de izleyicileri üzen bir gelişme oldu.

Sosyal medyaya yansıyan iddialara göre Fox TV dizi için final kararı aldı ve bu nedenle de “Gizli Saklı Final Olmasın” etiketi üzerinden de izleyiciler yayıncı kuruluşa mesaj yollamaya başladı.

Diziyi sevenler final olmamasını isterken, sosyal medyada başlayan bu etkileşim kampanyasının twitter ortamında gündemin ilk sırasına yerleşmesi de dikkat çekiciydi.

Halit Özgür Sarı açısından ise canlandırdığı Pamir / Levent karakterlerinin kariyerinde bir yenilik getirmediği gerçeğiydi… Oyuncu sadelik içeren bir performans ile başrolün hakkını verdi ve işin gereğini ortaya koydu. Ancak dizinin hikayesine olan izleyici ilgisinin azlığı projenin devamını zorlaştırdı.

Gizli Saklı dizisi için geriye iki bölüm kaldığı iddiaları ortalıkta dolaşırken, Halit Özgür Sarı hayranları ise şimdiden yeni diziler için heyecanlı bekleyiş içine girdi. Oyuncunun Eylül ayında başlayacak olan yeni kış sezonunda bir dizide yer almasını çok isteyen hayranları, müjdeli bir haber bekliyor.