Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gönül Dağı Kurban 2 reytinglerde zirvenin sahibi oldu!

Gönül Dağı Kurban 2 reytinglerde zirvenin sahibi oldu!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin ilgi odağı olan, reyting rekorları kıran, hem gün birincisi, hem de haftanın en çok izlenen dizisi olarak başarısını katlayan Gönül Dağı, Bayramda da milyonları ekran başına kilitledi.

Kurban Bayramı’nın birinci günü 9 Temmuz Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına gelen Gönül Dağı Kurban 2, sinema filmi tadında, birbirinden güzel görüntüler, eğlenceli sahneleriyle büyük beğeni topladı.

Gönül Dağı Kurban 2 tüm izleyici gruplarında en iyi reytingleri elde ederek Cumartesi akşamının zirvesinde yer aldı. Yaz dizilerinden bazılarının elde edebildiği reytingleri alan ama Gönül Dağı dizisinin sezon içindeki reytinglerinden çok düşük oranlar elde eden bu bölüm, izleyicilerin yaz arasında yeniden şenlenmesini sağladı.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı Kurban 2 Özel’in senaryosunu Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit ve Teoman Gök kaleme aldı.

Gönül Dağı Kurban 2 bölümünde yer alan oyuncular şöyle: Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Nazlı Pınar Kaya, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Hüseyin Sevimli, Sait Seçkin, Sercan İnceer, Hasan Oktay Dal ve Yiğit Ege Yazar.

Gönül Dağı, üçüncü sezonunda birbirinden güzel bölümleriyle yine TRT 1 ekranlarında olacak. Eylül ayından itibaren dizinin yeni bölümlerinin ekrana gelmesi bekleniyor.